nlc.hu
Sztárok

The Voice: széket kapott Váradi Olasz

The Voice: az egész stúdió üvöltve követelte, hogy Váradi Olasz széket kapjon

Mindenki tapsolt a stúdióban Váradi Olasz produkciója után a The Voice vasárnap esti Kiütés-fordulójában, az egész stúdió azt skandálta, hogy “Széket! Széket!“. Még Miklósa Erika is dicsérte a versenyzőt, aki legutóbb, a Párbajt követően azonban nem adott volna neki esélyt.

Váradi Olasz

Váradi Olasz a The Voice színpadán – Fotó: Sajtóklub

Ez az alázat kell hozzá, és egy ilyen tehetséges embernek igenis kötelessége legalább így énekelni” – mondta most az operaénekesnő. 

Manuel is egyetértett coachtársával: “Abszolút megérdemled, hogy itt állhatsz most, úgyhogy én is adnék neked széket”.

Trokán Nóri szerint ezúttal sokkal jobb volt a versenyző hangja, az éneklése pedig sokkal letisztultabb.

Curtis örült, hogy most már egyetértenek vele a coachtársai, mivel akkor nagyon ellene voltak, amikor legutóbb továbbjuttatta Olaszt. “Neked ez az utad, viszont benned van az a veszély is, hogy ez működne-e a továbbiakban…. Persze, hogy kap széket, ne izguljál!” – jelentette ki a rapper, aki az egyes székre, azaz a legbiztosabb helyre ültette a versenyzőjét.

A Váradi Roma Café zenésze amúgy a The Voice Kiütésén a zenekara egyik slágerét, a Nem történt semmi című dalát adta elő:

A 34 éves, 8 gyermekes Váradi Róbert Márió, becenevén Olasz beleszületett a zenébe: 3 évesen már zongorázott, 10 évesen pedig csatlakozott édesapja zenekarához, a Váradi Roma Caféhoz. Oszlopos tagja volt az együttesnek, 14 évig zongorázott, kísérte őket. Öt éve énekel, és most nem zenészként, hanem énekesként szeretne bizonyítani és ezért gondolta azt, hogy megmérettetni magát a The Voice-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top