nlc.hu
TV-sztárok

Patai Anna kisbabát vár

Első gyerekével várandós Patai Anna

A Megasztár egykori felfedezettje fiatalon szeretett volna édesanya lenni.

Ahogy korábban mi is megírtuk, 2023 őszén a Megasztár 2010-es szériájában feltűnt Patai Anna a közösségi oldalán számolt be a hírről, miszerint összeházasodott a szerelmével. Párjával, Bencével már nagyon várták a nagy napot, sokat készültek az eseményre. Anna most újabb örömhírt közölt a követőivel: első gyerekével várandós. „Egy újabb fejezetre készülünk: Bővül a család! Iszonyatosan nehéz volt idáig titokban tartani, mert ez életünk legszebb utazása, amit az Istentől kaptunk! Drága Gyermekem, Apával már nagyon várunk!!!” – írta a fotó mellé a fiatal sztár. 

Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy párjával szeretnének fiatalon szülők lenni. „Nekünk a következő ötéves tervben benne van a kisbaba. Már az első pillanattól kezdve nagyon szerettünk volna, és szeretnénk is fiatal szülők lenni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy hatalmas felelősség” – magyarázta Anna tavaly júniusban. 

Patai Anna és férje, Bence

Patai Anna és férje, Bence (Fotó: Olajos Piroska)

Emlékszel még rá?

Az énekesnő mindössze 11 éves volt, amikor 2010-ben feltűnt a Megasztárban. A cuki kislány hamar a nézők egyik legnagyobb kedvence lett. 2014-ben egy japán tehetségkutatóban lett döntős, ahol végül a második helyen végzett. Ma már rádiós műsorvezetőként is sikeres.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top