nlc.hu
Sztárok

Patai Anna akkor és most

Tizenegy évesen ismerte meg az ország, még mindig a zene az élete Patai Annának

Az egykori megasztáros újra felléphet, és ennek nagyon örül.

Patai Anna tizenegy évesen szerepelt a Megasztárban, ennek már több mint tíz éve, de a zene, az éneklés még mindig nagyon nagy szerepet játszik az életében, és alig várta, hogy a járvány miatt bevezetett korlátozások feloldásával újra azzal foglalkozhasson, ami szívének annyira kedves.

“Nagyon boldog vagyok, mert nemrég volt egy színházi bemutatónk, illetve elkészült az új klipem is, amelyet most vágunk, s hamarosan láthatják a követőim. Jó volt ismét dolgozni, hiányzott már” – nyilatkozta a Blikknek, és mesélt arról is, hogy a pandémia alatt is volt munkája. “Időközben azért elvégeztem egy kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot, hogy a saját körmeimet magam készítsem el, de amikor nem voltak fellépések, nagyon jól jött, hogy tudtam vendégeket fogadni, nagyon megszerettem.”

Ami a magánéletet illeti, Patai Anna és barátja hat éve alkot egy párt, és két évvel ezelőtt össze is költöztek, sőt, már az eljegyezés is szóba került, de érzik, van még idejük, nem akarnak kapkodni. 

Patai Anna

Patai Anna 2011-ben. (Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos)

Megasztárosok akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top