Sztárok

Imádják Japánban a Megasztáros Patai Annát

Patai Anna megnyert egy énekversenyt Japánban. Saját japán nyelvű lemez kiadására készül.

A Megasztár fiatal felfedezettje a  Nodojiman-The World nevű műsorban szerepelt a japán televízióban, amelyben 16 ország énekesei keltek versenyre egymással, ráadásul a versenyzőknek japánul kellett énekelniük.

“Elképesztő volt látni, hogy a japánok könnyes szemmel hallgatják a lányomat! Több mint háromezer ember előtt léptek fel. Az elődöntőn még csak a szakmai zsűri döntött, de a döntőben a közönség is szavazott. Még most sem fogtuk fel igazán, hogy Anna tizenhat ország indulója közül lett első! Hatalmas kupát, és rengeteg lehetőséget kapott!” – nyilatkozta a Borsnak Patai Anna édesapja.

“Egy nagyon híres énekes, aki korábban ugyanezt a műsort is megnyerte, szeretne velem duettezni, és már arról is folynak tárgyalások, hogy kint megjelenjen egy saját albumom japánul, vagy japán-angol nyelven. Ott ugyanis nagy divat két nyelven énekelni. Mivel nem beszélek japánul, rengeteg álmatlan éjszakámba telt megtanulni a számokat” – mesélte Patai Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top