nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Ferenc Caramel családja

Emlékeztek? Ilyen volt Molnár Ferenc Caramel 17 évvel ezelőtt a Megasztár válogatóján

Molnár Ferenc Caramel az egyik legismertebb előadónk lett, 17 évvel a Megasztár-győzelme után családos apaként és ismert énekesként éli a napjait. Ilyen volt a tehetségkutató színpadán, és ennyi minden történt vele azóta.
Molnár Ferenc Caramel 2019-ben

22 éves volt, amikor 2004-ben jelentkezett a Megasztár második évadába, és meg is nyerte azt. Egy Index-podcastban Molnár Ferenc Caramel azt mesélte,  mennyire durva volt, ami a Megasztárban történt vele. Az adásban visszaemlékezik a régi időkre, amikor elrabolta a zsűri szívét a Szállok a dallal című slágerrel, és amikor a törökszentmiklósi cigánytelepről érkezve egyszer csak a TV2 kameráinak kereszttüzében találta magát. Bevallása szerint nem is igazán élvezte, hiszen alapvetően introvertált, sokat kellett magán gyúrnia ahhoz, hogy jól menjen neki a színpadi szereplés.

Egy másik, korábbi interjújában pedig arról is mesélt, hogy a kezdeti idők nehezek voltak számára, nem élete leginspirálóbb időszakát élte meg. „Akkoriban nagyon ment a roma előadó, kisebbségi vagy cigány énekes, és a közönség is elkezdett mindenkit egy kalap alá venni. Engem pedig elkezdtek tudatosan tolni ebbe az irányba. Én meg ettől annyira rosszul lettem, és nem csináltam. (…) Az első három lemezemet le is húzták emiatt, nagyon kemény évek voltak ezek, érzelmileg megviselt, hogy nem ismernek, az is megfordult a fejemben, hogy abbahagyom” – mondta a ma már 39 éves Caramel, aki számára végül beigazolódott, hogy érdemes volt kiállnia magért.

Ilyen volt Caramel 17 évvel ezelőtt a Megasztár színpadán, és így él most, a feleségével:

Molnár Ferenc Caramel, Megasztár
Megnézem
Összes kép (3)

Az énekes mindig vállalta ezt az álláspontját, miszerint negatívumként élte meg a skatulyázást. A Hvg egyik riportjában azt mondta, nem vitatja, hogy a Megasztár idején okkal kapott hangsúlyos szerepet a származása, de szerinte ez a címkézés mára értelmét vesztette, hiszen rég nem ő az egyetlen hátrányos helyzetű roma fiatal, aki befutott. „Magyar popelőadó vagyok, aki történetesen cigány származású és ugyanúgy cigánynak érzem magam, mint magyarnak” – mondta a lapnak és hozzátette, szorgalmának, tehetségének, nem pedig a cigány származásának köszönheti a közel 17 éve töretlen karrierjét.

Majdnem minden tökéletes

Caramelnek nemcsak a karriere lett egyre stabilabb, hanem a magánélete is. 2013-ban ismerte meg Szilágyi Szilviát, aki az egyik legnépszerűbb influenszer Magyarországon. 2014-ben született meg a pár kislánya, Szofi. A gyermeknél 2018-ban diagnosztizáltak leukémiát, amelyből 9 hónappal később a gyógyulás útjára lépett. A betegségről és a küzdelemről 2019-ben így meséltek a szülők a Story magazinnak: „Ha más nő lenne a feleségem – egy olyan paragép, mint én –, akkor lehet, hogy nem tudtam volna azt az időszakot végigcsinálni. Így viszont együtt épültünk újjá, és mások lettünk, mint amilyenek korábban voltunk. Semmi sem lesz már ugyanaz. Újjászülettünk, ráadásul épp kilenc hónap alatt.”

Az énekes és Szilvia 2015-ben házasodtak össze. Hosszú évek óta húzódó nászútjukra idén akartak elutazni, a Maldív-szigetekre készültek. Még néhány hete is úgy tervezték, hogy együtt utaznak romantikázni, de történt valami. A nászútból magányos vakáció lett, Szilágyi Szilvi egyedül ment el.  A miértekről a pár nem nyilatkozott.

A tehetségkutatókról, őszintén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top