Sztárok

Kitárulkozás – Így teheti tönkre a fiatalokat a tehetségkutató

A tehetségkutatók egyszerűen benne vannak a levegőben. Nem csoda, hogy a hazai hírességek színe-java képviseltette magát a Thália Színházban, a Starfactory című musical premierjén.

Túl sok ilyen műsor indul?

A tehetségkutató műsorokról mindenkinek van véleménye, így a szombat esti premierre érkezett hírességeknek is. Ungár Anikó különösen nagy érdeklődéssel – és népes családjával együtt – lépett be a nézőtérre, hiszen a darabban fia, Baronits Gábor alakítja Tibit, az utcazenészt, aki szerepe szerint dalt ír a Starfactory versenyén befutott Raminak, alias Kováts Verának. „A tehetségkutatókat igen hasznosnak tartom, nagy kiugrási lehetőségnek – véli Ungár Anikó. – Persze ehhez az is hozzájárul, hogy évtizedekkel ezelőtt én is a Ki mit tud?-nak köszönhetően kerültem a köztudatba. A mai fiatal tehetségeknek azonban sokkal nehezebb dolguk van: egyre-másra indulnak az ilyen műsorok, és mivel sokan tűnnek fel, sokan el is tűnnek. Azonban hiszem, hogy akik igazán ragyognak, azok a rivaldafényben is maradnak. Nem csupán nézőként, anyaként is itt vagyok ma ezen a premieren. Csodálatos érzés, amikor a fiamnak, Gábornak el tudom hinni a szerepet, amikor megfeledkezem arról, hogy én hoztam a világra. Hála a játékának, csak a színészt látom, aki jó, elfogulatlanul.”

További képek a premierről, itt!
További képek a premierről, itt!


Tehetségkutatón, túl az ötvenen

Ungár Anikóval tartott a premierre immár 20 éve legjobb barátnője, Berkes Gabi is, aki nem mellesleg hihetetlenül jól énekel, és eme képességét a Voice-ban is megcsillogtatta a közelmúltban. Ahogy mondja, Anikó fia, Gábor szinte mintha a sajátja volna, ezért ő is nagyon drukkolt, hogy az előadás sikeres legyen. „Testközelből érezhettem, milyen is egy ilyen tehetségkutató, és egyáltalán nem bántam meg, hogy túl az ötvenen jelentkeztem a Voice-ba, mert rengeteg szeretetet kaptam a stábtól, a közönségtől egyaránt. Azonban félő, hogy egy fiatal, még éretlen lelket miként érint egy esetleges kiesés, a tehetségkutató utáni mellőzöttség érzése” – véli Gabi, aki nagyon várta az előadást abban a tudatban, hogy mindkét szereposztásban egy-egy volt tehetségkutatós leányzót láthat majd főszereplőként.

További képek a premierről, itt!
További képek a premierről, itt!


Adri végre ott van, ahol lennie kell

Mivel a premier estéjén az egykori X-faktoros Kováts Vera játszott, váltótársával, Nagy Adrival beszélgettünk a bemutató előtt, akit annak idején a Megasztár színpadán ismerhetett meg a közönség. „Én aztán nagyon tudom, mit jelent küzdeni – mondja elgondolkodva Adri. – Végigjártam a szakmai ranglétrát, és emellett megpróbálkoztam a tévés tehetségkutatóval is. Azt gondolom, ez a két dolog együtt kellett, ahhoz, hogy most igazán úgy érezzem, ott vagyok, ahol lennem kell. Hihetetlen érzés ebben az előadásban játszani, egy fantasztikus szerető csapatban, és kicsit mintha Rami szerepében a saját sorsom is benne volna.” – Adrit fontosabb ügyek szólítják el tőlünk: mint színész kollégája, Gulyás Attila premierajándéka, egy szép nyaklánc.

További képek a premierről, itt!
További képek a premierről, itt!


A darabról dióhéjban:
Adott Ramóna, egy fiatal, rendkívüli énekhanggal megáldott lány, aki bekerül a tehetségkutatós-televíziós világ kissé álságos gépezetébe, amely inkább törődik a profittal, mint az énekesek sorsával. Az ő viszontagságos sorsát követhetjük nyomon egészen addig a pillanatig, amíg nem várt módon talál rá az igazi önmagára. Mindezt parádés szereposztásban: Koltai Róbert, Gubás Gabi és Vida Péter is erősítik az egykori valós tehetségkutatósok, Puskás Peti, Nagy Adri, Kováts Vera és a Jóban Rosszbanból már ismert Baronits Gábor csapatát. Nem beszélve a parádés koreográfiáról, melynek gyakorlása közepette Gubás Gabi sajnos szert tett egy gipszre is! „A ruháimat átalakították úgy, hogy a gipsz is beléjük férjen a karomon –meséli Gabi. – Csak a fájdalom az, amivel meg kell küzdenem, de amikor játszom, erről megfeledkezem. Mivel nincs váltótársam, nem hagyhattam cserben a kollégákat, de ez az eshetőség egyébként sem jutna eszembe.” A színésznőnek nem ez az első törése: néhány éve a Sztárcsinálók premierje előtt sérült meg pontosan ugyanígy. Mi ez, ha nem a karma?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top