nlc.hu
Sztárok

Patai Anna férjhez ment

Oltár elé állt Patai Anna, így festett az esküvőjén

A 23 éves énekesnő a hétvégén mondta ki a boldogító igent.

A Megasztár 2010-es szériájában feltűnt Patai Anna a közösségi oldalán számolt be a hírről, miszerint összeházasodott a szerelmével. Párjával, Bencével már nagyon várták a nagy napot, sokat készültek az eseményre. A megosztott felvételeken a friss házasok, a dekoráció, illetve a bulihelyszín is jól látható. 

„2023. szeptember 16. Alig vártam, hogy megosszak veletek pár képet az esküvőnkről. Szeretném megköszönni a családunknak, hogy eljöttek és velünk ünnepeltek” – írta a bejegyzés mellé Patai Anna, aki korábban azt is megosztotta a követőivel, hogy kedvese hogyan kérte meg a kezét. 

Patai Anna és férje, Bence

Patai Anna és férje, Bence (Fotó: Olajos Piroska)

„Nagyon jól titkolta, semmit sem vettem észre a készülődéséből. A születésnapom alkalmával elvitt vacsorázni, majd felmentünk a budai várba sétálni, ott térdelt le elém és kérte meg a kezem. Annyira meghatódtam, hogy sírtam is. Bence tökéletesen ismeri az ízlésemet, tudja, hogy szeretem a letisztult ékszereket, egyszerűen odavagyok a gyűrűért!” 

Emlékszel még rá?

Az énekesnő mindössze 11 éves volt, amikor 2010-ben feltűnt a Megasztárban. A cuki kislány hamar a nézők egyik legnagyobb kedvence lett. 2014-ben egy japán tehetségkutatóban lett döntős, ahol végül a második helyen végzett. Ma már rádiós műsorvezetőként is sikeres.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top