nlc.hu
Sztárok

Trokán Nóra gyerekkori fotói Papadimitriu Athinával

Ez az anya-lánya fotó Papadimitriu Athináról és Trokán Nóráról legalább 35 éves

A The Voice élő adásaiban hétről hétre láthatod Trokán Nórát, akiről nagyon édes gyerekkori fotót mutatunk az édesanyjával, Papadimitriu Athinával.
Trokán Nóra

Trokán Nóra Junior Prima-díjas színésznő, aki többek között A Tanár című sorozatban is játszott, de láthattad musicalekben és tematikus koncertsorozatainak hazai állomásain is.

Nóra köztudottan nagyon hasonlít a tesójára, a nála két évvel idősebb Annára, aki szintén színésznőként csillogtatja meg a tehetségét a nézők legnagyobb örömére. A The Voice válogatóján felbukkant Nóriék féltestvére, a 25 éves Magyar Elektra is, akit végül egyik mentor sem hívott meg a csapatába.

A Trokán lányok édesanyja Papadimitriu Athina, édesapja pedig Trokán Péter, így nem kell hosszan töprengeni azon, kiktől örökölhették a színészi vénát. Nóra nemcsak hivatását illetően hasonlít a szüleire, hanem a külső tulajdonságok terén is, kiskori képeit nézegetve nehéz eldönteni, melyikükre emlékeztet inkább.

A The Voice zsűrijeként debütáló Nóra számára nemcsak az új szakmai kaland miatt volt fontos ez az év, hanem azért is, mert 37. szülinapja mellett első házassági évfordulóját is ünnepelte nyáron.

Azt, hogy férjhez ment, egy hónapig titokban tartotta, amin nagyon nem is lepődtünk meg: a magánéletét tekintve a színésznő mindig nagyon visszafogott, nem szokta a kíváncsiskodók orrára kötni mindennapjai történéseit.

Megnézem
Összes kép (5)

Nyitókép: Fotocentrál – RTL Sajtóklub, Szabó Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top