nlc.hu
Sztárok

Trokán Nóra kislányként

Így pancsolt kislányként a Balatonban Trokán Nóra

Minden bizonnyal nagyot fog szólni az RTL új dobása, az X-faktort váltó tehetségkutató The Voice műsorba kerülése. A négy coach között ott lesz Trokán Nóra is, akiről nagyon cuki kiskori képeket találtunk.

Trokán Nóra Junior Prima-díjas színésznő, aki többek között A Tanár című sorozatban is játszott, de láthattad musicalekben és tematikus koncertsorozatainak hazai állomásain is. Nóra köztudottan nagyon hasonlít a tesójára, a nála két évvel idősebb Annára, aki szintén színésznőként csillogtatja meg a tehetségét a nézők legnagyobb örömére.

A Trokán-lányok édesanyja Papadimitriu Athina, édesapja pedig Trokán Péter, így nem kell hosszan töprengeni azon, kiktől örökölhették a színészi vénát. Nóra nemcsak hivatását illetően hasonlít a szüleire, hanem a külső tulajdonságok terén is, kiskori képeit nézegetve nehéz eldönteni, melyikükre emlékeztet inkább.

Trokán Nóra régen

Ilyen cuki kislány volt Trokán Nóra (Fotó: Fotocentrál/Nagy Zoltán)

A The Voice zsűrijeként debütáló Nóra számára nemcsak az új szakmai kaland miatt fontos ez az év, hanem azért is, mert 37. szülinapja mellett első házassági évfordulóját is ünnepli majd nyáron. Azt, hogy férjhez ment, egy hónapig titokban tartotta, amin nagyon nem is lepődtünk meg: a magánéletét tekintve a színésznő mindig nagyon visszafogott, nem szokása a kíváncsiskodók orrára kötni mindennapjai történéseit.

Férjéről sem árult el túl sokat, annyit lehet tudni róla, hogy szakmabeli, de nem színművész. Azt, hogy kimondta a boldogító igent, egy Instagram-poszttal tudatta, a bejegyzés alatt pedig csak úgy özönlöttek a gratulációk. Egy korábbi, Nők Lapjának adott interjúban azt mondta, hogy a párjával nagyon hasonlítanak egymásra, és boldogságuk egyik legfőbb titka, hogy egyenrangú félként tekintenek egymásra.

Trokán Nóra apukájával, Trokán Péterrel

Trokán Nóra az apukájával csobbant (Fotó: Fotocentrál/Mohos Angéla)

Nóra, aki a színészet mellett fotósként is egyre több elismerésre tesz szert – sőt önálló kiállítása is volt –, gyerekkora óta imádja a Balatont, ahol a családjának van egy eldugott kis háza. Erről a számára mágikus helyről így nyilatkozott a 24.hu-nak, amikor a hobbiból kiforrott fényképezési szenvedélyéről kérdezték: „A Balaton olyan inspiratív, hogy nem lehetett mindennap nem lefényképezni. Rengeteget fotóztam például a kutyámról, de azokat inkább telefonnal.” 

Nyitókép: Fotocentrál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top