nlc.hu
TV-sztárok

Legszebb celebesküvők

A legpazarabb sztáresküvők 2022-ben

Titkos esküvőkből, fényűzésből és csodaszép menyasszonyokból idén sem volt hiány.

Hosszú Katinka

Augusztusban, teljes titokban házasodott össze Hosszú Katinka és Gelencsér Máté, a szentendrei Skanzenben A nagy eseményről maga Katinka mutatott be képeket a Facebook-oldalán.

A pár a fotókon sugárzik a boldogságtól. A képeken az a gyönyörű rózsás boltív is látható, ami alatt kimondták a boldogító igent.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka, MTI/Illyés Tibor

Trokán Nóra

Trokán Nóra mindig is hárította a szerelmi életére vonatkozó kérdéseket: karrierje elején tisztázta, hogy ezzel nem szeretne szerepelni. Legutóbb tavaly nyáron beszélt arról, hogy rátalált a szerelem, a titokzatos férfinek pedig nemrég kimondta a boldogító igent. A fotót ITT megnézheted.

„Most érkezett el az a pillanat, hogy olyan kapcsolatom van, amiben a másik is olyan, mint én. Kiegyensúlyozott és egyenrangú félként vagyunk. (…) Nem akarom elkiabálni, de csodálatosan működő dolog a kettőnk kapcsolata. Emiatt is vagyok hálás, hogy végigmentem az önismereti úton. Úgy gondolom, akkor tud valaki egészséges társkapcsolatot kialakítani, ha előtte magát is rendbe teszi” – mondta korábban.

Sztarenki Dóra

Sztarenki Dóra és párja őszi esküvőt tartottak. Dóra közösségi oldalára feltöltött fotóiból az is kiderül, hogy az esküvőt családias környezetben tartották meg kint a szabadban.

A Secret Stories by Daalarna Instagram-oldal szerint a színésznő és a szerelme, Fábián Zoltán közel két év után, idén májusban jegyezték el egymást, az esküvőt pedig szeptember 17-én tartották.

A fotókat ITT nézheted meg.

Szalai Vivien

A TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és szerelme, Gecse Norbert egy évvel a megismerkedésük után kötötte össze a sorsát.

„Nagy esküvőt szerettünk volna, olyat, amilyen az álmainkban élt: minden elemében elegáns menyegző lesz. A pap és az anyakönyvvezető előtt is esküt fogunk tenni, az utolsó simításokat végezzük, hogy minden tökéletesen menjen. Szeretjük egymást, az igazi érzelmek adottak, és ez a legfontosabb” – mondta Vivien, aki azt is elárulta, hogy meseszép környezetben, a turai kastélyban házasodtak össze.

Iszak Eszter

Iszak Eszter és Gyurta Dani esküvőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biri településen található Le Til Kúrián tartották.

A fotókat ITT megnézhet.

Iszak Eszter és Gyurta Dani tavaly június elején jelentették be az eljegyzésüket. Az olimpiai bajnok úszó egy hónappal később mesélt először a tervezett esküvőjükről. “Családcentrikus embernek tartom magam, ezt vélhetően tovább erősíti majd, ha Isten színe előtt kimondom, hogy igen, készen állok a férjszerepre. Az esküvőről a járvány miatt még nehéz beszélni. Sajnos folyamatosan változik a helyzet, de mivel normális és fesztelen lagzit szeretnék, megkötések és félelmek nélkül” – nyilatkozta tavaly júliusban.

Iszak Eszti

Iszak Eszti

Dobó Ági

Dobó Ági és gyermekei édesapja, Kis Csaba az elmúlt években többször is kénytelenek voltak lemondani a lagzijukat. A modell és párja tavaly már kimondták a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt, most pedig a barátaikkal és a családjukkal együtt ünnepelhettek.

Korábban így nyilatkoztak a lagziról: „Itt is lesz egy szertatás egy szertartásvezetővel, úgyhogy ott még egyszer lesz, de nyilván ez már nem a polgári esküvő vagy az összeadásunk, hanem ez egy látványdolog lesz, hogy mégiscsak a násznép előtt is kimondjuk az igent egymásnak. (…) Háromnapos lesz. Lesz egy szertartásnap egy nagy esküvői bulival és a kemény magnak másnap egy medencés grillparti” – árulta el dr. Kis-Dobó Ági.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top