nlc.hu
Sztárok

Szalai Vivien esküvője

„Bízom benne, hogy ez a szerelem holtodiglan tart” – Szalai Vivien az esküvőjére készül

Ez lesz a vendéglista Szalai Vivien esküvőjén.

A TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és szerelme, Gecse Norbert pénteken házasodnak össze. Az álomesküvőn mintegy kilencven barát és családtag osztozik majd a boldogságukban – derítette ki a Blikk.

A menyasszony és a vőlegény egy évvel a megismerkedése után köti össze a sorsát.

„Nagy esküvőt szerettünk volna, olyat, amilyen az álmainkban élt: minden elemében elegáns menyegző lesz. A pap és az anyakönyvvezető előtt is esküt fogunk tenni, az utolsó simításokat végezzük, hogy minden tökéletesen menjen. Szeretjük egymást, az igazi érzelmek adottak, és ez a legfontosabb” – újságolta izgatottan Vivien, aki azt is elárulta, hogy meseszép környezetben, a turai kastélyban házasodnak össze, de ennél is többet jelent számukra, hogy kik veszik majd körbe őket.

„Nekem ez az év esküvője lesz. Annyi olyan ember lesz ott, aki az elmúlt éveinkben közel állt hozzánk. Gönczi Gáborhoz 15 éves barátság fűz, így nem volt kérdés, hogy ő gondoskodik majd a zenéről, sőt, ő lesz a vőfélyünk is. Tóth Gabi és Varga Viktor sztárfellépőként emelik majd az est fényét. Demjén Ferenc egyik csodálatos dalára fogok bevonulni, házaspárként pedig az első dalt Király Viktortól hallhatjuk majd. Két ruhám lesz, a menyecskeruhám is fehér lesz. Reményeim szerint igazi hercegnő leszek. Palik Laci nagyon közel áll hozzám, neki különleges szerepet szántam a szertartáson, és a sminkes barátnőmnek is biztosan sok dolga lesz, mert nem fogom kibírni örömkönnyek nélkül” – sorolta a részleteket Vivien, aki hamarosan Gecse Vivien lesz.

A menyasszony azt is elárulta, hogy a meghívottak listáján többek között Marsi Anikó, Zimány Linda, Krasznai Zsolt és Varga Győző neve is fellelhető.

„Nagyon izgulok, mert szeretném, hogy az esküvőn minden jól menjen, de afelől nincs kétségem, hogy ez egy jó házasság lesz. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, tökéletes az összhang közöttünk” – mondta el a vőlegény, a sztárügyvéd Norbert.

„Ébren álmodom. Szeretném ezt a mostani állapotot elmenteni, megőrizni a következő évekre. Bízom benne, hogy ez a szerelem holtomiglan tart, és szeretnénk mihamarabb közös családot alapítani – árulta el a hírigazgató, aki Kökény Rolanddal kötötte első házasságát, de most újra visszakapta a reményt.

Belenézek a tükörbe, és egy másik Szalai Vivien néz vissza rám. Kivirultam. 

szalai vivien

Szalai Vivient eljegyezték (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top