nlc.hu
Sztárok

Ilyen lesz Szalai Vivien esküvője

Készül az álomesküvőjére Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója

Szalai Vivien kezét Dubajban kérte meg a szerelme, és már az is kiderült, hogy kik kapnak meghívást a közelgő esküvőre.

Hamarosan oltár elé áll Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója. A tévés kezét Dubajban kérte meg üzletember párja, Gecse Norbert. Most a Blikknek meséltek arról, hogyan tervezgetik az esküvőt.

„Vivi nagyon szerethető nő, nem volt kérdés, hogy szeretném feleségül venni” – magyarázta a férfi, aki körülbelül egy évvel ezelőtt ismerte meg a médiaszakembert. Mint kiderült, az esküvőt szeptemberben tartják majd a turai kastélyban. „Munkamegosztásban készülünk a nagy napra, ő az esküvő részleteibe vetette bele magát, én a házfelújítást koordinálom” – folytatta a büszke vőlegény.

szalai vivien

Szalai Vivien (Fotó: Instagram)

Arról már Szalai beszélt, hogy mivel családtagokban sajnos nem bővelkednek, így a nyolcvan tagú vendégsereg többnyire a barátaikból és a kollégáikból áll majd. „Tervezünk egyházi és polgári szertartást is” – mondta a hírigazgató, aki korábban az olimpikon Kökény Roland felesége volt. Szalai arra is kitért, hogy mivel az igazán magyaros ételeket szereti, így velős pacal biztosan lesz a mesebeli álomesküvőjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top