nlc.hu
TV-sztárok

Videófelvétel Hosszú Katinka esküvőjéről

Videót tett közzé Hosszú Katinka az esküvőjéről – kiderül, ki kapta el a csokrát

A videóból az is kiderül, ki kapta el Hosszú Katinka csokrát.

Fotókat már közzétett, most egy komplett videót osztott meg tett augusztus 22-i esküvőjéről Hosszú Katinka – vette észre a hvg.hu. A háromszoros olimpiai bajnok úszó augusztus 22-én házasodott össze edzőjével, Gelencsér Mátéval, de a résztvevők számára teljes hírzárlatot rendeltek el, még az első fotókra is egy hetet kellett várnia a publikumnak.

Az esküvőről Hosszú Katinka az Instagram-csatornáján posztolt egy videót, ahol a sminkeléstől az első gratulációkon át a hitvesi csókig végigkövethetjük a lakodalom összes pillanatát.

A videón a sminkeléstől az első gratulációkon át a hitvesi csókig végigkövethetjük a lakodalom összes izgalmas pillanatát:

Az esküvőn több úszó, sportvezető és híresség is részt vett, köztük Gyurta Dániel és felesége, Iszak Eszter, Verrasztó Dávid és Verrasztó Evelyn, Szabó Szebasztián, Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke, Tóth Gabi énekes, valamint egy kakukktojás, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

A háromszoros olimpiai bajnok egyébként már több részletet, fotót is megosztott  a nagy napról, többek között az első közös táncról is, amin már a menyecskeruháját viselte. Mint kiderült, a különleges piros, matyó hímzéses ruhát Tóth Gabinak köszönhetően viselhette.

Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezésérõl tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én

Budapest, 2022. február 7. Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezéséről tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én. A magyar főváros június 18. és július 3. között ad otthont az úszó-világbajnokságnak. A sportág mérkőzéseit Budapesten Sopronban, Debrecenben és Szegeden bonyolítják le (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top