nlc.hu
Trend

Tóth Gabi is viselte Hosszú Katinka menyecskeruháját

Tóth Gabi is viselte már Hosszú Katinka menyecskeruháját – fotó

Maga az énekesnő segített abban, hogy Hosszú Katinka ebben a ruhában lehessen esküvője napján.

Hosszú Katinka augusztus 22-én házasodott össze szerelmével, Gelencsér Mátéval. A háromszoros olimpiai bajnok azóta több részletet, fotót is megosztott  a nagy napról, többek között az első közös táncról is, amin már a menyecskeruháját viselte.

Mint kiderült, a különleges piros, matyó hímzéses ruhát Tóth Gabinak köszönhetően viselhette, ezt a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában említette meg, ahol köszönetet is mondott az énekesnőnek.

A ruhát egyébként maga Tóth Gabi is viselte már, mégpedig a Sztárban sztár leszek! egyik tavaly novemberi adásában. Az énekesnő még a műsor felvétele előtt elárulta, hogy ez a kreáció lesz majd rajta a döntőben.

„Már nagyon izgulok a holnapi döntő miatt. Olyan gyorsan elszaladt ez a félév. Ebben az újragondolt, hagyományos matyó mintás ruhában fogom várni a versenyzőket, a titkos kedvenceimet. Nektek hogy tetszik a Sugarbird legújabb, nekem készített különleges darabja?”  – olvasható a posztjában.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! felvételén 2021 novemberében

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! felvételén 2021 novemberében (Fotó: TV2)

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top