nlc.hu
TV-sztárok

Ők estek ki a Voice második élő adásában

Két embert is kiszavaztak a Voice nézői, nekik kellett távozni – videó

Hatan folytatják tovább a dalversenyt.

A The Voice második élő showjában az elődöntőbe jutás volt a tét, így a versenyzők mindent megtettek azért, hogy elnyerjék a nézők szavazatait. Ezúttal pedig egykörös szavazáson dőlt el ki juthat tovább.  A versenyzőkre az adás elejétől lehetett szavazni, az eredmény pedig ezúttal is kizárólag a nézőkön múlt, akik több módon támogathatták a tehetségeket.

Miután az összes produkciót bemutatták a versenyzők és nézők leadták a szavazataikat kiderült, hogy Kalocsa Lilla Anna és Berki Artúr számára véget ért a verseny. Ez pedig azt jelenti, hogy ők hatan jutottak tovább a következő élő showba: Galambos Péter, Fóris Szonja, Virág Timóteus, Kovács Alíz, Szakács Erika és Kovács Harmat.

Berki Artúr a szombati adásban Balázs Fecó Maradj velem című dalát adta elő. Mint kisfilmjéből kiderült, nagyon nehéz számára a felkészülés, mert nem sokkal az élő műsorok előtt veszítette el a nagypapáját, aki mindig azon dolgozott, hogy unokái megvalósíthassák önmagukat.

„Az egész család számára példakép volt és egy hatalmas tragédia, hogy itt hagyott minket. A történtek különösen szomorúak annak fényében, hogy tudom, mennyire várta azt, hogy láthasson engem a műsorban…Már egy ideje nem volt rendben az egészségi állapota, de soha nem magáért, mindig csak értünk aggódott. Most már érte is szeretném megnyerni a műsort, mert hiszem, hogy fentről figyel engem” – nyilatkozta korábban a fiatal énekes.

Ami a mostani előadását illeti, Trokán Nóra szerint mindent meg tud oldani énektechnikailag, de szerinte a túldíszítés akadályozza azt, hogy a közönség át tudja érezni, miről szól a dal. Miklósa Erika viszont önazonosnak érezte a produkciót, és Manuel is a védelmére kelt Artúrnak, mint elmondta, hagyta a versenyzőjének, hogy úgy adja elő a dalt, ahogy szeretné.

Kalocsa Lilla Anna és Berki Artúr, a The Voice két legújabb kiesője

Fotó: RTL

Kalocsa Lilla Anna a második élő showban a Metallica Nothing Else Matters című dalát adta elő. Curtis szerint nemcsak hamis volt, de nem is illett a dal hozzá. Manuelt az zavarta leginkább, hogy elnyomta a valódi énjét a produkció alatt, és várta a visszaigazolást, Miklósa Erika szerint is végig hamisan énekelt, és nem érezte jól magát a színpadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top