nlc.hu
Trend

Jennifer Lopez hajbakija

Élő adásban esett le Jennifer Lopez műhaja

Igencsak kellemetlen helyzetben találta megát Jennifer Lopez a Saturday Night Live című műsor kamerái előtt.

Azt, hogy Jennifer Lopeznek jelenleg milyen hosszú a haja, a közeli hozzátartozóin és a fodrászán kívül valószínűleg senki sem tudja pontosan. Az énekes-színésznő újabban akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt, szinte mindig másmilyen frizurát visel, nem csak fazonban, de hosszban is. A közelmúltban zajlott párizsi Haute Couture Divathéten például három nap három teljesen különböző hajhosszal mutatkozott. 

Jennifer Lopez az SNL műsorában

Jennifer Lopez a Saturday Night Live színpadán (Forrás: Profimedia)

A sztár a hétvégén a Saturday Night Live című műsorban lépett fel, erre az alkalomra pedig ismét műhajat rakatott fel: ezúttal hosszú, hullámos tincseket. Amikor azonban Can’t Get Enough című új dalát adta elő energikus táncmozdulatok közepette a színpadon, beletúrt a hajkoronájába és az egyik műtincs beleakadt a kezébe és elhagyta rendeltetési helyét.

Jennifer Lopez az SNL műsorában

Ott repül a vendéghaj! (Forrás: Profimedia)

A tincs egy pár másodpercig a csuklóján lógott, majd, mintha csak ez is a koreográfia része lenne, egy laza mozdulattal lerázta onnan. A felvételeken azonban persze kivehető a kissé kínos szépségbaki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top