nlc.hu
Trend

Jennifer Lopez frizurái a divathéten

Jennifer Lopez mindenkit átvert a frizurájával

Három nap, három különböző hajhossz. És még nincs vége a divathétnek.

Jennifer Lopez jelenleg Párizsban tartózkodik az Haute Couture Divathéten és gondoskodik arról is, hogy róla legalább annyit beszéljenek, mint a bemutatókon felvonuló kollekciókról. Esetleg még egy kicsit többet. Ahogy arról mi is beszámoltunk, január 22-én az énekes-színésznő rövid bubifrizurával érkezett a Schiaparelli divatház bemutatójára. 

Jennifer Lopez

A Schiaparelli divatbemutatójára tartva, január 22-én (Fotó: Profimedia)

Ekkor mindenki azt hitte, hogy Lopez valóban rövidre vágatta a haját. Azonban úgy tűnik, átverés volt az egész, valójában egy teljesen realisztikus parókát viselt eseményen. 

Jennifer Lopez

Szállodája előtt (Fotó: Profimedia)

Másnap ugyanis a szállodája előtt már összefogott hajjal kapták lencsevégre a fotósok és bár a frizurája kissé zilált volt, azonban teljesen egyértelműen hosszabb tincsek lógtak ki belőle, mint amilyeneket egy nappal korábban viselt. Ennyivel azonban nem érte be.

Jennifer Lopez

Az Elie Saab, majd a Valentino divatbemutatóján (Fotók: Profimedia)

Tegnap, a divathét harmadik napján újabb, ezúttal vállig érő hajhosszal mutatkozott, ráadásul rögtön két különböző frizurával. Az Elie Saab divatbemutatóján oldalra fésült, laza hullámokkal, míg pár óra múlva, a Valentino show-ján már Jackie Kennedy stílusát idéző hajviselettel jelent meg. 

A három nap alatt tehát három hajhosszt láthattunk tőle. Kíváncsiak vagyunk, tartogat-e esetleg még valamit mára, a divathét zárónapjára is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top