nlc.hu
Trend

Jennifer Lopez új frizurája

Rövidre vágatta a haját Jennifer Lopez

Drasztikus frizuraváltást vállalt be Jennifer Lopez a párizsi Haute Couture divathét előtt.

Hétfőn kezdődött meg Párizsban az Haute Couture divathét, melyen természetesen számos világsztár is tiszteletét teszi. Köztük van Jennifer Lopez is, aki a Schiaparelli divatház tavaszi-nyári couture kollekciójának bemutatójára érkezett, mégpedig olyan külsővel, amire senki sem számított.

Jennifer Lopez január elején a Golden Globe gálán (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Jennifer Lopez január elején a Golden Globe-gálán (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

Az énekes-színésznő a hónap elején, a Golden Globe-gálán jelent meg utoljára a vörös szőnyegen és ott még a tőle megszokott hosszú, szőkésbarna frizurát viselte, könnyed loknikkal. Ehhez képest igencsak drasztikus frizuraváltáson esett át: hajkoronáját jó néhány centivel kurtábbra, állcsontig érő bubi fazonra vágatta. Az új frizura kifelé szárítva, nedves hatásúra zselézett verzióban debütált a francia fővárosban tegnap. 

Jennifer Lopez

A Schiaparelli divatház bemutatójára tartva, új, rövid frizurával (Fotók: Getty Images)

Nem Jennifer Lopez azonban az egyetlen, aki az Haute Couture divathétre új frizurával érkezett. Zendaya, az Eufória sztárja ugyanis karakteres minifrufrut vágatott magának, melyet a divatbemutatónak otthont adó Place Vendôme lépcsőjén csodálhatott meg először a nyilvánosság.

Zendaya

Zendaya is új frizurával érkezett (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top