nlc.hu
Trend

A midi bob hajhossz

Ez lehet 2024-ben az év legtrendibb hajvágása

Már több világsztár is ilyenre vágatta a haját és ez valószínűleg még csak a kezdet.

A Vogue magazin szerint az idei év legtrendibb frizurája nagy valószínűséggel a midi bob, vagyis a vállig érő bubifrizura lesz. A hajviselet a 90-es évekből tért vissza a divat fősodrába, egykor olyan korabeli trendszetterek viselték, mint Elizabeth Hurley Kate Moss vagy épp Christy Turlington. Az utóbbi hetekben több világsztár is ilyen frizurát vágatott magának, többek között Selena Gomez és Penelope Cruz. 

Selena Gomez és Penelope Cruz

Selena Gomez és Penelope Cruz is midi bobot visel már (Fotók: Getty Images)

„A midi bobot elég tompán kell vágni, és hangsúlyozni a végeit. Arra törekszem, hogy az oldalak egészen finoman hosszabbak legyenek, mint a hátsó rész, hogy súlyt és nehezítést kapjanak elöl” – magyarázta Luke Hersheson fodrász a frizura vágási technikáját a brit Vogue-nak.

A hajviselet ideális azoknak, akik rövidebb fazont növesztenének le, de azoknak is, akik hosszabb hajról váltanának valamivel rövidebb tincsekre. Nagy előnye, hogy gyakrolatilag mindenféle arcformához passzol. 

Az egyszerű, közepes hosszúságú fazonok, amelyek közvetlenül a vállakra omlanak, visszafogottak, ugyanakkor menők

– fejtegette Hersheson. 

A frizura sokféleképpen viselhető, akár egy szimpla szárítás után minimális formázással, de finoman begöndörített végekkel is, középen vagy oldalt elválasztva, arcot keretező tincsekkel vagy a fül mögé tűrve egyaránt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top