nlc.hu
Trend

Öregítő frizurák

Ettől a frufrutól évekkel öregebbnek látszol

Létezik helyette sokkal előnyösebb és fiatalosabb alternatíva.

Nem újdonság, hogy míg bizonyos, jól megválasztott frizurák akár évekkel fiatalabbnak mutatnak, addig egy előnytelen hajviselet jelentősen öregíthet is. Mindenkinél egyénileg jön el az az életkor, amikortól szeretne fiatalabbnak tűnni, ezen a ponton pedig érdemes átgondolni a hajviseletünket is. 

Az a frizura, melytől a szakértők 40-50 év felett fokozottan óva intenek, a sűrű, erőteljes frufru. Ez a hajviselet ugyanis az ilyentájt már óhatatlanul megjelenő ráncokra hívja fel a figyelmet és hangsúlyozza az évek múlásának egyéb jeleit is az arcon.

Frufrus nő

Nem túl előnyös (Fotó: Getty Images)

Szó sincs persze arról, hogy egy bizonyos kor után ne hordhatnánk frufrut, sőt. A függönyfrufru kiváló választás bármilyen életkorban, hiszen keretet ad az arcnak és keskenyebbnek mutatja azt, eltereli a figyelmet az öregedés jeleiről és összességében véve is kölcsönöz egyfajta könnyedséget és fiatalosságot a megjelenésnek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top