nlc.hu
Trend

Julia Roberts bizarr cipője

Julia Roberts cipője olyan volt, akár egy agyondíszített karácsonyfa

A színésznő a szó szoros értelmében véve tetőtől talpig Gucciban jelent meg új filmje vetítésén.

Tegnap tartották Julia Roberts új filmje, a Távol a világtól (Leave the World Behind) vetítését Londonban. Az eseményen az 56 éves színésznő egy sápadt rózsaszín, sortos Gucci kosztümben jelent meg a luxusmárka 2024-es tavaszi-nyári – vagyis már az új kreatív igazgató, Sabato De Sarno által tervezett – kollekciójából. A visszafogott öltözéket azonban egy meglehetősen bevállalós lábbelivel kombinálta, szintén az olasz divatháztól. 

Julia Roberts

Julia Roberts a filmvetítésen (Fotó: Profimedia)

A gyöngyös rojtokkal díszített, törpesarkú cipőt egyesek agyondíszített karácsonyfához, mások kristálycsillárhoz hasonlítják. Ami biztos, hogy meglehetősen nehéz lenne bekatagorizálni, vagy egyáltalán azt megmondani róla, hogy művészien szép, vagy kifejezetten csúnya. 

Julia Roberts cipője

Bevállalós cipőválasztás volt (Fotó: Profimedia)

A lábbeli látható volt már a kifutón a Gucci jövő szezonra szóló divatbemutatóján a milánói divathéten, azonban kereskedelmi forgalomba még nem került, így egyelőre az értéke sem ismert.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top