nlc.hu
Sztárok

Julia Roberts 56 évesen is bomba formában van

Julia Roberts szebb, mint valaha: 56 évesen is kitűnik a tömegből

Az Oscar-díjas amerikai színésznő a korát meghazudtolóan aktív és ma is gyönyörű.

Kevés olyan hollywoodi színésznő van, aki méltósággal viseli az öregedést, és a szépészeti beavatkozások helyett a természetességre törekszik. Julia Roberts utóbbi sztárok közé tartozik. Tavaly új filmje, a Távol a világ zajától Sam Esmail rendezésében nagyot robbantott a Netflixen, a rajongók imádták a baljós hangulatú thrillert. Roberts alakítása mellett a megjelenését is dicsérték, az interneten beszédtéma is lett, hogy mi a fiatalos arcbőrének a titka. Az egyik, hogy egy kiváló sminkmesterrel, Genevieve Herr-rel dolgozik együtt, aki fantasztikus sminkekkel emeli ki a vonásait, a másik, hogy a hírek szerint rettentően odafigyel a táplálkozására, a napi vízfogyasztására, és a megfelelő bőrápolási rutinra.

Julia Roberts

Julia Roberts a Távol a világ zajától című filmben (Fotó: Northfoto)

A zűrös családdal rendelkező Roberts a minap Franciaországban tűnt fel egy divatbemutatón, ahol minimalista, elegáns szettjével azonnal nagy feltűnést keltett. Nézzünk pár képet a színésznőről az elmúlt évekből, illetve az előbb említett friss felvételeket. 

Julia Roberts
Megnézem
Összes kép (9)

Az 1990-ben bemutatott Micsoda nő! című film alapozta meg a pályafutását, melynek során az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznővé vált.

A házasélete is példaértékű

Julia Roberts és Danny Moder 22 éve boldog élnek házasságban, immáron öttagú családként három gyermekükkel. És hogy mi a titkuk? A sztár állítása szerint barátoknak tartják magukat, támogatják egymást, és szerelmük napról napra növekszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top