nlc.hu
Trend

Szemüveges lett Jennifer Lopez

Szemüveges lett Jennifer Lopez

Sokan úgy vélik, hogy így, vastag keretes szemüvegben JLo kifejezetten hasonlít valakire...

Jennifer Lopezt a napokban Beverly Hillsben kapták lencsevégre a lesifotósok, amint vastag keretes, optikai szemüveget viselt. Azt, hogy a megromlott látása miatt van szüksége rá, vagy csak divatból tette fel a geekszemüveget, nem tudni. 

Jennifer Lopez

Egy kávézóba tért be Beverly Hillsben (Fotó: Profimedia /BACKGRID)

Az énekes-színésznő meglehetősen gyakran visel szemüveget, igaz, az esetek többségében napszemüvegeket. Optikai szemüveget ritkábban láthatunk rajta, ugyanakkor volt már a Dolce&Gabbana szemüveg-kollekciójának kampányarca, illetve saját márkás optikaikeret-kollekciót is piacra dobott. 

És bár Lopeznek annyira jól áll a geekszemüveg, hogy voltaképpen minden oka megvan rá, hogy akkor is hordja, ha a látása egyébként tökéletes, mégis sokan úgy vélik, hogy egészen más okból viseli, méghozzá azért, hogy hasonlítson a férje, Ben Affleck volt nejére, Jennifer Garnerre, akinek az elmúlt években az egyik védjegye lett a vastag keretes szemüveg.

Jennifer Lopez

Hasonlítanak? (Fotók: Profimedia)

Hogy valóban van-e a szemüvegviselés mögött ilyen szándék, azt mindenki eldöntheti maga a fenti képpár megtekintése után. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top