nlc.hu
Trend

A szájfénymanikűr

Jennifer Lopez manikűrjét akarja most mindenki

Így másold le Jennifer Lopez trendi manikűrjét, a szájfénykörmöket!

Lip gloss nails, vagyis szó szerinti fordításban szájfénykörmök – így hívják a legújabb körömtrendet, melynek népszerűsége az elmúlt hetekben már fokozatosan felfutóban volt a közösségi oldalakon, ám igazán azután robbant nagyot, hogy Jennifer Lopez néhány napja ilyen manikűrrel jelent meg legújabb filmje, a Shotgun Wedding premierjén.

Jennifer Lopez a Shotgun Wedding bemutatóján

Jennifer Lopez a Shotgun Wedding bemutatóján (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

A szájfénymanikűrt a tavalyi év egyik nagy favoritja, a Hailey Bieber által divatba hozott cukormázas hatású manikűr utódaként is emlegetik. Mint arra az elnevezése utal, a szájfényköröm olyan lakkozás, mely azt a hatást kelti, mintha a festés nem is körömlakkal, hanem szájfénnyel készült volna. Lényegében a nude manikűr egy újabb, kétségkívül mutatós változatáról van szó. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez szájfénymanikűrje (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)

Így készítheted el

A szájfénymanikűrt házilag sem túl bonyolult elkészíteni. A lakkozás három rétegből áll. A körmeid előkészítése és formázása után elsőnek vigyél fel rájuk egy réteg natúr bézses vagy enyhén rózsaszínes árnyalatú körömlakkot! Következő lépésben erre tehetsz vagy némi gyöngyházfényű pigmentport vagy száradás után egy szintén natúr, de gyöngyházas tónusú lakkot, egészen vékony rétegben. Ha ez is megszáradt, kend le a körmöket magasfényű fedőlakkal!

A szájfénymanikűrhöz hibátlanul passzolnak a csillogó díszítések is. Jennifer Lopez körmöse, Tom Bachnik péládul a színésznő közepes hosszúságú stiletto műkörmeinek hegyét vékonyan ezüst csillámos lakkal keretezte. Ez az övénél némileg rövidebb körmökön is működhet, de például apró, ezüstösen csillogó kövecskék kerülhetnek a körmökre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top