Trend

2019-es nyári körömtrendek

Lassan az eső is eláll, a nyár pedig már itt van a nyakunkon. Ahogy kisüt nap, a kedvünk is sokkal színesebb lesz, a körmeinkkel együtt. Ha szereted az évszakváltást a körömlakkoddal is lekövetni, akkor nézzük együtt végig a 2019-es nyári manikűrtrendeket!

A köröm egy igazi névjegy, ha úgy akarod: az ápolt kéz és körmök mindig jó benyomást keltenek, ráadásul tükrözik egyéniségedet vagy éppen aktuális hangulatodat is. Ha pedig a trendeket is szereted követni, jó, ha tudod, hogy 2019 nyarán a rövid és nagyon „megdizájnolt” körmök lesznek divatban.

Nyári trendek 2019

Szerencsére többféle irányzat is trendi lesz ezen a nyáron, így biztosan bárki talál ízlésének megfelelő körömlakkot és hozzá passzoló designt a legművészibbtől az egészen egyszerű, otthon is elkészíthető körmökig.

Tengerész, az örök sláger

Jó hír a tenger és a tengerész stílus kedvelőinek, hogy idén is hódít ez az örök nyarat idéző, klasszikus trend. Persze ez nemcsak a körmeinkre, hanem a nyaraló berendezésére vagy a nyári öltözékünkre is igaz. Kék, piros csíkok, vasmacska, hal, tengericsillag – bármi jöhet, ami ehhez a feelinghez kapcsolódik.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Apró jelek

A visszafogottabb stílus kedvelői pedig a megszokott francia manikűrt tehetik izgalmasabbá egy-egy apró jel felapplikálásával. Ez lehet egy pötty, de valamilyen geometriai elem is. Visszafogott, és közben mégsem unalmas.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Korall és barack

2019-ben végre búcsút inthetünk a rózsaszínnek és a bézsnek, a helyét pedig átveszi az élénk korall. Az új nude szín a korall és a barackrózsaszín lesz, ami egyszerre rafinált és trendi.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Tuttifrutti: a gyümölcsös köröm

A nyarat nemcsak a vakáció és a jó idő miatt várjuk, hanem mert ez az évszak a friss gyümölcsök ideje is. Egészségesek, finomak, és jól néznek ki a körmünkön is. Cseresznye, kivi, görögdinnye – mind-mind jól mutatnak, színesek és vidámak.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top