nlc.hu
Aktuális

Ben Affleck reakciója

Mint egy kiegészítő: Ben Affleck látványosan unta a Golden Globe-ot

Jennifer Lopez is észrevette a férje érdektelenségét.

Közel 20 év után találtak újra egymásra 3 éve. Számtalan alkalommal léptek már közösen a vörös szőnyegre, legyen szó filmes vagy zenei díjátadóról. Bár azt hinné az ember, hogy két ekkora világsztár mindig ügyel arra, hogyan kommunikál a kamerák előtt, Ben Affleck már sokszor bebizonyította, hogy tesz a nyilvánosságra. Jennifer Lopez és férje Barbie-ként és Kenként jelentek meg az idei Golden Globe díjátadón, ahol egyértelműen rengeteg tévécsatorna és fotós várta a hírességeket.

Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck a díjátadó előtti órákban (Fotó: Getty Images)

Az ¡Hola! nevű spanyol magazin TikTok-oldalára felkerült egy videó, melyen jól látszik, hogy Ben Affleck kicsit sem élvezi az egész felhajtást, sőt, Lopez hiába beszél hozzá, párja csak később figyel oda rá.

„Olyan, mintha a táskája lenne…mint egy kiegészítő” – írta például az egyik kommentelő a poszt alá, a csípős megjegyzést pedig Lopeznek szánta, aki többször kapott már kritikát azzal kapcsolatban, hogy miért rángatja mindenhová magával a férjét, aki kicsit sem szereti ezeket az eseményeket. Ben egyébként hozta a szokásos visszafogott, ám elegáns stílusát, az énekesnő pedig egy rózsaszín, pánt nélküli Nicole + Felicia couture sellőruhát választott a jeles napra. A vörös szőnyegen már készült róluk pár mosolygós felvétel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Megnézem
Összes kép (3)

Az eseményen még egy kínos helyzet is történt: Lopezt egy újságíró lepte meg a kérdésével, miszerint az énekesnő tervez-e a jövőben újabb esküvőt, vagy ez volt az utolsó házassága. A sztár arcán látható volt a meglepődés, ám nem hagyta, hogy kizökkentsék. „Azt hiszem, mindig a legjobb szándékkal vágsz bele, amikor ilyesmibe belemész” – válaszolta röviden az édesanya. A sztár az estén egyébként a férjét támogatta, mivel az Air, Affleck legújabb filmje is szerepelt a jelöltek között. 

JLo és Ben Affleck 2002 és 2004 között jártak együtt, majd útjak különváltak, egészen 2021-ig, amikor újra egymásra találtak, és 2022-ben összeházasodtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top