nlc.hu
Sztárok

Ezek a női sztárok tehetősebbek, mint a párjaik

Márpedig létezik ilyen: híres nők, akik gazdagabbak a párjuknál

Várkonyi Andrea szerint kevés kapcsolat tud úgy működni, ha a nőnek jobb az egzisztenciája. Mi rácáfolnánk erre néhány példával.

A Story Magazin készített egy nagyobb interjút Várkonyi Andreával a magánéletéről, illetve a Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról. Az eljegyzésük története, illetve a romantikus pillanataik mellett arra is fény derült, mit gondol az egykori műsorvezető az anyagi kérdésekről. Várkonyi szerint például egy olyan kapcsolat, ahol a nőnek jobb az egzisztenciája, mint a férfinak, kevésbé működőképes.

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea (Fotó: TV2)

„Ezt mondjuk ki, és ne legyünk álszentek. Kevés férfi önérzete viseli el, ha a nő tehetősebb. Igen, az számomra is szempont volt, hogy a párom életszínvonala ne térjen el jelentősen lefelé az enyémtől, de az nem, hogy ennyivel magasabb legyen” – mondta. Hozzátette azt is, hogy nem a pénz miatt ment az ország egyik leggazdagabb emberéhez. „Hosszú éveken át és azalatt a két és fél év alatt, amíg egyedül, vagyis a lányommal éltem, bebizonyítottam, hogy elég jól megállok a lábamon. Szóval nem pénzre vágytam, hanem egy igazán jó kapcsolatra.”

Vannak azonban olyan kapcsolatok, amikor a nő tehetősebb, és ez nem okoz gondot. Összeállítottunk egy listát azokról a híres nőkről, akikről köztudott, hogy jóval többet keresnek a kedvesüknél.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Bár a színész vagyona egyáltalán nem csekély, 150-200 millió dolláros nettó vagyona „kevésnek” bizonyul J. Lo 400 millió dollárja mellett. A hírek szerint az énekesnő a házasságuk előtt be is biztosította magát, hogy ha esetleg válása kerül a sor, ne jöjjön ki rosszul a dologból. Állítólag egy olyan házassági szerződést kötöttek, amely igazságos és kiegyensúlyozott vagyonmegosztási függelékeket tartalmaz arra az esetre, ha valaha is különválnának útjaik.

Taylor Swift és Travis Kelce

A Forbes tavaly közzétett listája szerint az énekesnő 740 millió dollár (250 milliárd forint) tulajdonosa, ezzel pedig megelőzte Madonnát (580 millió dollár) és Beyoncét is (540 millió dollár). Ilyen adatokkal nehéz versenyezni, bár amerikaifutball-játékos párjának is biztosan van mit a tejbe aprítania.

Serena Williams és Alexis Ohanian

A világ leggazdagabb teniszezőinek listáján tavaly Serena Williams a negyedik helyen végzett. A többek között ruhamárkát tulajdonló sportoló vagyonát 250 millió dollárra becsülik. A négyszeres olimpiai bajnok, korábbi világelső visszavonult amerikai hivatásos teniszezőnő huszonháromszor nyert egyéniben Grand Slam-tornát. A híresség férje, Alexis Ohanian sem panaszkodhat, hiszen sikeres üzletember, ő például a Reddit társalapítója.

Serena Williams és Alexis Ohanian

Serena Williams és Alexis Ohanian (Fotó: Northfoto)

Oprah Winfrey és Stedman Graham

A Forbes által tavaly közzétett 15 leggazdagabb amerikai női híresség listájának első helyén Oprah Winfrey áll 2,5 milliárd dollárral. A média világának királynőjeként ismert műsorvezető az egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb személyiségként van nyilvántartva. Vagyonának jelentős része részvényekből és befektetésekből származik, emellett sikeres üzletember is. Bár imádja a párját, esze ágában sincs hozzámenni, hiába vannak együtt 1986 óta. A rossznyelvek szerint Winfrey félti óriási vagyonát, és még véletlenül sem akar osztozni egy esetleges válás esetén.

Oprah Winfrey és Stedman Graham

Oprah Winfrey és Stedman Graham (Fotó: Northfoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top