nlc.hu
Sztárok

Híres sztárházasságok a címlapon

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Gyakran kerülnek híres szerelmespárok a címlapra különös történettel. Van, hogy álompárnak kiáltják ki őket, máskor csodababáról, vagy fájdalmas, sok pletykával tarkított válásról írnak a magazinok. Előszedtük az elmúlt 10-15 év legérdekesebb sztorijait, amelyek mai szemmel már nagyon máshogyan festenek.

Érdekes volt visszalapozni másfél évtizeddel korábbra, és megnézni, milyen színes hírek tarkították a hétköznapokat. 

15 évvel ezelőtt voltak címlapon…

Az idő őket igazolta!

2006-ban mosolyogva láthattunk a Story magazin címlapján Kinizsi Ottót és feleségét, Deutsch Anitát. „Vannak még boldog szerelmek! Már négy éve szeretik egymást!” – írták a cikkben. És bizony ez a cím most hatványozottan igaz, hiszen jövőre lesz 20 éve, hogy a Barátok közt egykori szereplői összejöttek. Megannyi válásról, fájdalmas szakításról olvashattunk a hazai sztárvilágban ez alatt a két évtized alatt, de Kinizsiék kapcsolata töretlen.

Ottó és Anita a forgatások során ismerkedtek össze. Akkoriban sokan felkapták a fejüket, mivel a színésznő 8 évvel idősebb a párjánál. „Azt gondolom, ma már, ha a nő 8 évvel idősebb, az semmi. Akkor az még durva volt. Arról nem beszélve, hogy minket a karaktereink alapján azonosítottak, és az Ottó egy 17 éves kamaszfiút játszott 21 évesen” – emlékezett vissza erre az időszakra Deutsch Anita, és azt is hozzátette a párja, hogy egy időre éppen a környezet véleménye miatt ők is elbizonytalanodtak, valóban működhet-e a kapcsolatuk. Végül 2004 nyarán összeházasodtak, az esküvőjükön a családtagok mellett számos híresség, kolléga is részt vett. Az elmúlt években két lányuk született. Emma már 16 éves, Hanni pedig 11 esztendős.  

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Story címlapján 2006-ban és most

Bár nem szerepelnek folyamatosan a címlapokon, amikor interjút adnak, nem egy álomvilág képét festik le, hanem nyíltan beszélnek házasságuk nehezebb időszakáról is. Érdekesség, hogy a 2006-os címlap után 14 évvel, 2020-ban ismét interjút adtak a Story magazinnak, melyben elmondták, hogy az házasságukban is adódnak nehezebb időszakok, de sosem adják föl. „Sokszor jöttünk fel már mélypontokról. A türelem és a kompromisszumkészség nélkülözhetetlen egy kapcsolatban. (…) Az esztendők során mindketten rengeteget változtunk, de a kellő szabadságot továbbra is meghagyjuk a másiknak. Ottó is, én is azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és ha úgy adódik, akár külön is elmegyünk szórakozni. (…) Mi már megtanultuk kezelni egymást: mindketten tudjuk, mire van szüksége a másiknak a boldogsághoz” – mondta akkor a színésznő. 

A legutóbb egyébként akkor írtak nagyon sokan a lapok a kétszeres anyukáról, amikor felröppent a hír, hogy ismét várandós. Mindezt egy, az Instagramra feltöltött fotóból feltételezték. „Nem gondolom azt, hogy a közösségi oldalra mindig tökéletes képet kell kitenni, még akkor sem, ha ennek ez az ára. Tudom, hogy nem tökéletes az alakom, van egy pici hasam is, de nem is szeretnék tökéletes lenni. Elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. És igenis néha megeszem egy-egy süteményt. Persze próbálok minél egészségesebben étkezni, ez fontos számomra.”

A színésznő úgy érzi, hogy negyven felett már nagy felelősség lenne egy újabb kisbaba vállalása, ugyanakkor, ha úgy alakult volna az élete, biztosan bevállalta volna a harmadik babát. „Egyelőre nincs erről szó” – mondta Anita az nlc-nek.

Megszületett a kis Vilmos!

Annak is tizenöt éve, hogy a Story magazin címlapon számolt be Marsi Anikó és Palik László első gyerekének, Vilmosnak a születéséről. A boldog házaspárról kiderült, hogy Anikó hét órán át vajúdott a szülőszobán, ahogyan az is, hogy a néhány napos Vilmosban sokan már akkor az apját látták. A Marsi-Palik párosnak később még egy fia született, ő a Vince nevet kapta. 

Marsi Anikó már nem tért vissza a Fókuszba műsorvezetőnek, a család hosszú évekig élt külföldön, majd a Balaton partján, mondhatni elzárkózva a nyilvánosságtól. A nagy visszatérést az jelentette, amikor 2016-ban Marsi elvállalta, hogy a Tények műsorvezetője legyen. Őt pedig a férje követte, aki két évvel később szintén a TV2-höz szerződött és az Exatlon Hungary házigazdája lett.

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Marsi Anikó és Palik László a Story magazinban, 2006-ban és most

Marsi többször is kilátogatott a kamasz gyerekeivel az egzotikus forgatási helyszínre. Bár a Blikk szerint időről-időre előfordultak gondok a házasságukban, azokat korábban mindig sikerült legyőzniük, már csak azért is, mert mind Anikó, mind pedig a férje fontosnak tartja a családot, és szerették volna egyben tartani a sajátjukat. Azonban idén tavasszal már a különköltözés és a szakítás mellett döntöttek. Ahogyan arról a Story magazin beszámolt, a híradós húsvétkor utazott ki férjéhez, aki Dominikán forgatott, ott határoztak a különköltözésről, de mindent úgy alakítottak, hogy a közös gyerekeik ne sérüljenek. 

Idővel az is kiderült, hogy az egykori házastársakra ismét rátalált a szerelem. Palik a műsor egyik versenyzőjével, Cservenák Alexandrával jött össze, míg Marsi új szerelme Szulák Andrea egykori párja lett, akit a hírek szerint a fiúk is megkedveltek. Idén nyáron pedig Horvátországba mentek közösen nyaralni. „Nagyon boldognak tűntek, teljes a harmónia és az egyetértés a fiúk és Anikó új párja között. Sokat mosolyogtak és nagyokat nevettek, olyanok voltak, mint egy igazi család. Szemmel látható volt, hogy a fiúk szeretik Gábort és nem tekintik idegennek” – adta hírül a Blikk.

Várkonyi Andrea őszi ünnepei

Csodás hírről számolt be 2006 őszén a Story magazin. A Tények akkori műsorvezetője, Várkonyi Andrea osztotta meg az olvasókkal örömét, mégpedig azt, hogy várandós. Várkonyi és párja, Bochkor Gábor érthetően elképesztően boldogok voltak, amikor kiderült, hogy kisbabájuk lesz, mivel korábban az orvosok folyamatosan azt mondták a tévésnek, hogy nem lehet gyereke. Egy évvel később világra jött a kislányuk, Nóri ma már 14 éves tinédzser.

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a Story címlapján, 2006-ban

Azonban 12 együtt töltött év után a Várkonyi-Bochkor páros a békés szakítás mellett döntött. „Gábor a gyerekem apja, sose mondanék róla rosszat, ahogy eddig sem tettem… Nóri miatt most is sokat beszélünk, de csak a lányunkról. Nem vagyunk haragban, sőt nem is abban váltunk el. Mielőtt elköltöztünk az otthonunkból, én vittem ki a repülőtérre. Szeretetben, sírva vettünk búcsút, azóta pedig csak akkor találkozunk, amikor Nóri miatt kell” – mesélt a lezárásról Várkonyi 2018-ban. Azóta pedig újra rátalált a szerelem. Ismét csodálatos őszi címlapok elé néz, hiszen a hírek szerint még idén ősszel kimondja az igent új párjának, Mészáros Lőrincnek.

10 évvel ezelőtt voltak címlapon…

Válság 7 év után

Szulák Andrea még 2007-ben hozta világra kislányát, aki a Rozina nevet kapta. Párjával, gyereke apjával azonban 2011-re válságba került a kapcsolata. Ekkor voltak együtt hét éve, így sokan annak a bizonyos babonás hetedik évnek tulajdonították a nehézségeket. Andrea viszont úgy nyilatkozott tíz évvel ezelőtt a Story magazinnak, hogy nem a hetedik év viselte meg a kapcsolatukat, hanem az elmúlt hét év. A szakításra viszont csak 2015-ben, a 10. évfordulójukon került sor. Azóta Rozina kamasz lány lett, apja pedig már Marsi Anikó kedvese, amit Szulák így kommentált: „A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm.”

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Szulák Andrea és családja a Story címlapján 2011-ben

Álomcsalád akkor és most

Időről-időre előszed egy házaspárt, egy családot az amerikai sajtó, akiket aztán Hollywood álompárjának, álomcsaládjának titulálnak. 2011-ben a People magazin a Pitt-Jolie családot mutatta be úgy, mint egy tökéletesen működő, örökké összetartó egységet. Angelina és Brad ekkor már hat éve voltak együtt, és hat gyereket neveltek közösen. Szerelmük erősnek, családjuk egységesnek tűnt. A People magazin ezért hitelesnek gondolta bemutatni azt, hogy „hogyan nevelnek nagy egyetértésben hat gyereket, forgatnak sikeres filmeket, és élnek boldogan együtt”. Pitték 24 oldalt(!) érdemeltek ki a magazinban, ami rekordnak számít. 

A néhány hónapig Budapesten is élő színészpáros egyébként ekkor még nem volt házas. Csak 2014-ben mondták ki az igent, ám kapcsolatuk ezután mondhatni, hogy rohamos tempóban romlani kezdett. A válság pedig 2016-ban már teljesen elkerülhetetlen lett. A válókeresetet a színésznő nyújtotta be a bíróságra, az indok: kibékíthetetlen ellentét volt. Jolie azóta egyszer-kétszer nyilatkozott, mindig röviden, és elmondása szerint Pitt nevelési módszereivel nem értett egyet, majd Pitt vallomása után már beszélt férje alkoholproblémáiról, és állítólagos erőszakos viselkedéséről is. 

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Angelina Jolie és Brad Pitt a People magazinban, 2011-ben

Az egykori álompár viszont azóta sem tud megegyezni a gyermekfelügyeletről, folyamatosan ki-be járkálnak a bíróságra. Jolie pedig nagyon szeretné, ha kiskorú gyerekei, Shiloh, Knox és Vivienne is vallomást tehetne a bíróságon, mondván, hogy ők a hiteles tanúk Pitt családon belüli erőszakos viselkedésére. A színész exe összes állítását tagadja. Hogy kinek is van igaza, azt maximum az érintett nyolc családtag tudhatja, Jolie pedig közben ilyen interjúkat ad: „Csak azt akarom, hogy a családom meggyógyuljon. Hogy továbbléphessünk – mi mindannyian, beleértve a gyerekeim apját is. Azt akarom, hogy meggyógyuljunk és békében legyünk. Mindig egy család leszünk.”

Csodababát vártak

Tíz évvel ezelőtt, 2011-ben volt várandós harmadik gyerekével Rubint Réka. Akkor pedig nemcsak a kis Zalán születése került a címlapokra, hanem előtte, már Réka várandósságáról is sok cikk született. Az egyikben arról számolt be az UpDate házaspár, hogy szerintük a születendő babájuk igazi természetfeletti képességgel rendelkezik majd.

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Rubint Réka és Schobert Norbi 2011-ben

Azóta Zalán már 10 éves nagyfiú lett, arról ugyan nem szólnak hírek, hogy vannak-e természetfeletti képességei, Réka szerint igazi béketeremtőként érkezett a családba. Igaz, sokkal kevesebbet szerepel, mint az idősebb testvérei. A család közös aerobic videójából is hiányzott, amiről édesanyja így írt a közösségi oldalán: „Zalán azért nem tornázott velünk, mert azt mondta, hogy ő még szégyenlős… De ami késik, nem múlik. Így volt ez korábban a tesóknál is és a korral megjött a bátorság is.” 

Zalánról egyébként az édesapja is elárult már egy-két érdekességet. Norbi szerint tízéves fia nagyon más típus, mint az idősebb testvérei. „Nála azt látom, hogy nagyon akar a kedvemben járni. (…) Tőle még a sport távol áll. Ami a közös szenvedélyünk, az a sakk (…) és a 40-50 éves matchboxok gyűjtése.”

10 év 2 házasság 4 gyerek

Igazi szappanopera következik, amit Kim Kardashian szolgáltat. Az amerikai celeb 2011-ben kereken 10 éve került a címlapokra a második esküvőjével, amit Kris Humphries kosarassal kötött. Igaz az is, hogy a nász pusztán marketingfogás volt, mert kellett a lakodalom a Kardashian valóságshow-ba, na meg a magazinok címlapjára. Ráadásul az egész házasság nem tartott tovább 72 napnál, Kim ekkor már be is adta a válási papírokat a bíróságra. A People magazin címlapjára például a férj már fel sem fért. Ez, kérem, „Kim esküvői albuma” volt, tele csillogással és luxussal, csak éppen a „boldog” férj vált mellékszereplővé.

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Kim és Kanye a People magazin címlapján 2011-ben és 2021-ben

A válási procedúra itt sem ment egyszerűen, csakhogy ekkor a celeb már Kanye West kedvese volt. Mi több, Kim időközben várandós lett, és 2013 júniusában alig 10 nappal a válás kimondása után életet adott első gyermekének aki a North West nevet kapta. Kim és Kanye egy évvel később, Firenzében kelt egybe. Természetesen ezt is megannyi magazin címlapján és tévéműsorban láthattuk. Az elmúlt majdnem 10 évben négy gyerekük született, ám Kimnek ez a házassága sem bizonyult tartósnak. A válást Kanye kezdeményezte, aki szerint neje és annak családi valóságshow-ja mérgező környezetet teremt. Bár hivatalosan még nem választottak szét őket, az amerikai lapok tudni vélik a problémát. Az egykor tündöklő menyasszonyként pózoló celeb most a gyermekeikért aggódik, s milliárdos valóperének részleteiről nyilatkozik.

A nagy reboot kapcsolat

2011-ben Jennifer Lopez került talán a legtöbbször a magazinok címlapjára. Ekkoriban futott zátonyra a házassága Marc Anthony zenésszel, akivel még 2004-ben keltek egybe. Gyerekeik ekkor háromévesek voltak. A People magazin folyamatos családi harcokról, vitákról, féltékenységről és hűtlenségi pletykákról számolt be a válás kapcsán. 

15 éve még álompárként voltak a címlapon, de mi történt velük azóta?

Jennifer Lopez és Marc Anthony a People magazin címlapján, 2011-ben és Ben Affleck-kel 2021-ben

Lopez és Anthony ikrei az elmúlt tíz évben kamaszokká cseperedtek, az egykori házastársak is újra megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Bár a színész-énekesnő hosszú ideig volt a fiatal táncos Casper Smart, majd a sportoló Alex Rodriguez párja, arra kevesen fogadtak volna, hogy JLo egyszer újra régi szerelme, Ben Affleck oldalán köt ki. 

Ők ketten még 2002 és 2004 között voltak együtt, majd Affleck feleségül vette Jennifer Garnert, akivel három közös gyerekük született. Az ő házasságuk azonban 2018-ban zátonyra futott, azóta – bár voltak nők a színész életében –, az állandóságot, és a boldogságot idén találta meg újra JLo mellett. Természetesen ez a sztori is címlapokra került, hiszen ők ketten 17 évvel a szakításuk után találtak vissza egymáshoz. Éljen a második esély!

Sztárpárok,…:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.