nlc.hu
TV-sztárok

Palik László új párja

Palik László új szerelme teljesen Marsi Anikó ellentéte

Mintha Palik László úgy választott volna magának párt, hogy új kedvese – akivel fokozatosan alakult át szerelemmé a munkakapcsolat – semmiben se hasonlítson előző párjára, Marsi Anikóra.

Mint arról korábban beszámoltunk, hónapok óta egy párt alkot Palik László és az egykori exatlonos versenyző, Cservenák Alexandra. A 31 éves hölgy mintha a műsorvezető feleségének totális ellentéte lenne: barna hajú, nagy családban nőtt fel, nagy a korkülönbség, exversenytáncosként kiváló mozgással rendelkezik, ráadásul szélsőségesebb természetű és kevésbé alkalmazkodó, mint Marsi Anikó – írja a Story magazin.

Palik és Cservenák Alexandra

Palik László és új szerelme, a 28 évvel fiatalabb Cservenák Alexandra (Forrás: Story magazin – címlap)

A szerelmesek Dominikán elbújhattak a világ elől, védett burokban ismerkedhettek lassan és titokban egymással. Cservenák Alexandra az új szerelméről a szűkebb környezetében sem igazán beszél. Egyelőre a közeli barátok előtt is titkolózik, és nem veri nagydobra a boldogságát.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - nyitó

Olvass még a Palik-Marsi házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top