nlc.hu
Sztárok

A Marsi-Palik házaspár válása

Palik Lászlóhoz költöztek a fiai – fájdalmasabb a válás Marsi Anikónak, mint gondolta

Nehezen éli meg a szakítást Marsi Anikó, ráadásul a gyerekei az apjukhoz költöztek.

Hiába Marsi Anikó kezdeményezte a különköltözést a férjétől, Palik Lászlótól, sokkal jobban megviselik a történtek, mint amire fel volt készülve. Barátai kifejezetten féltik a Tények híradósát, akinek magánéleti válságán kívül más családi probléma is nyomja a szívét. Marsi Anikó sokszor van egyedül, és alig van olyan barátja, akiben bízhat, aki támogatná, amikor mélyen van. Ráadásul még az sem biztos, hogy a kamasz fiai őt választják – írja a legfrissebb Story magazin.

Marsi - Palik

A hírek szerint Marsi Anikó egyelőre nem szeretne hivatalosan elválni – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu; (j): Sajtószoba

„Miután a fiúk hazaérkeztek édesapjukkal az Exatlon Hungary forgatásáról, Dominikáról, valóban az anyukájukhoz mentek, (…) de most már újra Lacival vannak. S úgy tűnik, hogy vele is maradnak” – mesélte a sztármagazinnak a házaspár egyik közeli ismerőse.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story nyitó

Olvass még a Marsi-Palik házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top