nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó családjától a Dancing with the Starsig minden részlet

Szócsatának indult, szerelem és család lett belőle – Marsi Anikó elmúlt 15 éve kalandos volt

Teljesen kimozdult abból a bizonyos komfortzónából Marsi Anikó, amikor igent mondott a Dancing with the Stars felkérésére. A híradósnak a két kamasz fia a legnagyobb kritikusa, sokan pedig azt gondolják, hogy egyszer már volt férjénél. Igazuk van? Megnéztük, mire kíváncsiak a legtöbben Anikóval kapcsolatban.

Ha egyetlen jelzőt kellene mondani, akkor Marsi Anikó a híradós, de ennél sokkal árnyaltabb a kép. A Dancing with the Stars indulása óta még arra is sokan kíváncsiak vele kapcsolatban, amiről nem is hittük, hogy felmerül bárkiben, de a Google nem hazudik. Lássuk a SztárLexikonunkat, ahol mindenre igyekszünk választ adni.

Amire a legtöbben keresnek: Marsi Anikó – Dancing with the Stars

2020 októberében rajtolt el a TV2 nagyszabású új műsora, a Dancing with the Stars (röviden: DWTS). A táncosműsor versenyzői között ott van a Tények műsorvezetője, Marsi Anikó is. A rutinos tévésnek azonban hatalmas félelmei voltak a DWTS-versennyel kapcsolatban Az indulás előtt úgy fogalmazott, hogy nem félt még annyira tévéműsor előtt, mint most.

„Soha életemben nem próbálkoztam a tánccal, teljesen nulláról vágtam bele ebbe a műsorba. Egyetlen pozitív tulajdonságom van a tánccal kapcsolatban, az pedig az, hogy szorgalmas vagyok. De én tényleg azt hiszem, hogy szorgalommal sok mindent be lehet hozni, sok mindent lehet helyettesíteni, pótolni” – mondta a riporterek kérdésére Marsi.

A Dancing with the Stars színpadán új oldaláról mutatkozott be Marsi Anikó

Szabó Gábor és Marsi Anikó, a Dancing with the Stars párosa (Fotó: tv2)

Marsi Anikó versenye egyébként egy csavarral indult, mivel alig két héttel a kezdés előtt a táncpartnere, Vas Zsolt visszalépett, és új partnert kellett keríteni a híradósnak. „Amolyan két dudás egy csárdában szituáció volt ez, amit meg kellett oldani. (…) Zsolttal – sajnos – a próbák alatt nem volt meg az összhang, (…) nem passzolt a személyiségünk” – mondta akkor a változásról Marsi.

Az első DWTS-adásban Marsi Anikó keringőt táncolt, amit a nézők és a zsűritagok is nagyon szerettek. Ám egy héttel később, amikor a diszkóra került a sor, Anikó szeme már könnybe lábadt a kritikától, pedig ezúttal új lendülettel kezdett bele a felkészülésbe. Anikó és párja, a maximális 40 pontból alig 24-et zsebelt be, és ezzel a veszélyzónába kerültek ugyan, de végül nem ők búcsúztak a műsortól. A szomorú Marsi pedig férje, Palik László ölében talált vigaszra. Anikónak azonban most nincs lehetősége bizonyítani a tánctudását, mert koronavírusos lett.

A Dancing with the Stars színpadán új oldaláról mutatkozott be Marsi Anikó
Megnézem
Összes kép (5)

 

Amire a legtöbben keresnek: Marsi Anikó táncpartnere

Miután Marsi Anikó első táncpartnere, Vas Zsolt úgy döntött, hogy nem folytatja a tévéssel a felkészülést, a műsor készítőinek alig néhány napjuk volt arra, hogy új partnert találjanak számára. Ekkor érkezett a megmentő, vagyis Szabó Gábor, aki hatalmas odafigyeléssel állt Anikóhoz, és optimistán a közös munkához.

A 32 éves színpadi táncos édesapja táncstúdiójában lépett először színpadra. „Nagyon boldog voltam, amikor a DWTS stábja megkeresett, hogy legyek Anikó párja. Évek óta figyelem a munkásságát, és Anikó személyében egy nagyon pozitív embert ismerhettem meg” – mondta bemutatkozó videójában Szabó Gábor. Érdekesség, hogy ő a menyasszonya ellen is versenyez, hiszen Horváth Tamás táncpartnere, Sipos Viktória Gábor kedvese.

Gábor és Viki eljegyzése egyébként elég különlegesre és meglepőre sikerült. „Gábor csináltatott egy tetoválást rólam a bal felkarjára, ami már akkor gyanús volt nekem, amikor elkészült. Éreztem, hogy Gábor készül valamire. Még aznap este meg is kérte a kezemet” – elevenítette fel a történetet Viki.

A Dancing with the Stars színpadán új oldaláról mutatkozott be Marsi Anikó

Szabó Gábor és Marsi Anikó, a Dancing with the Stars párosa (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Marsi Anikó férje

2003-ban az RTL Klub több tesztműsort is bemutatott. Az egyik ilyen volt az Ország KRESZ-TESZTJE, melynek egyik sztárvendége Palik László, az egyik műsorvezetője pedig Marsi Anikó volt. Hogyan lett ebből szerelem? Arról nem is olyan régen Palik László mesélt.

„Elkezdődött egy párbeszéd, és ez az adok-kapok, a finom riposzt, egymás osztása az élő műsorban is folytatódott… Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam, így azt mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent. Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged. A műsor szerkesztője – mint a legjobb házasságközvetítő – közénk ugrott, majd annyit kiáltott, hogy nem, nincs neki. Ettől Anikó egy pillanatra lefagyott, elpirult, majd lányos zavarában otthagyott minket… Ennek több mint másfél évtizede” – mesélte Palik László, aki 2005-ben be is tartotta szavát, és feleségül vette Marsi Anikót, aki akkor a Fókusz műsorvezetője volt. A ceremóniát Budapest egyik előkelő szállodájában tartották 2005-ben. Számos híresség ott volt, így Jáksó László, Vágó István, Héder Barna, Vitray Tamás, Bochkor Gábor és Boros Lajos is.

Marsi és Palik az esküvő előtt

Marsi Anikó és Palik László (Fotó: Nagy Zoltán)

Amire a legtöbben keresnek: Marsi Anikó gyerekei

Anikónak és férjének két gyereke született: Vilmos 2006-ban, Vince pedig 2009-ben. Míg Palik az utóbbi két évben az Exatlonokban, addig Marsi a Tényekben látható, gyerekeik pedig kőkemény kritikusoknak bizonyultak. Bár a kamasz fiúkat még nem érdekli a műsorvezetés, de szüleik munkájába időnként belenéznek, és véleményt is alkotnak.

A szülőknek nincs olyan tervük, hogy a gyerekeket a tévé fel tereljék, erről korábban Palik László így beszélt a Borsnak. „Egy célunk van, hogy boldognak lássuk őket. Vannak elvárásaink a hétköznapi életüket illetően, de ezenfelül minden más az ő döntésük lesz. Mi a napi sportot, több idegen nyelv magas szintű elsajátítását és az olvasást tartjuk fontosnak, de hála istennek, ezt ők természetesnek fogják fel, és nem kényszernek élik meg.”

Amire a legtöbben keresnek: Marsi Anikó – Instagram

Marsi Anikó hivatalos Instagram-oldalára egészen 2020-ig kellett várni. Ugyanis csak a Dancing with the Stars indulásakor készült el a tévés Instagram-oldala. jöjjön is a három kedvenc posztunk!

Amikor Anikó és Viki (Anikó táncpartnerének a menyasszonya) összeöltöznek:

Marsi Anikó kiváló lesifotós is lehetne:

Ropi kutyával:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tegnap kora délután így érkeztem meg a TV2-be... . . #ropikutya #mydog #behindthescenes #tenyek

Marsi Anikó (@marsianiko_official) által megosztott bejegyzés,

Amire a legtöbben keresnek: Marsi Anikó elvált, első férje

Marsi Anikó nem vált el, nem volt korábban férjnél. Palik Lászlóval kötött házassága az első. Ellenben Palik László valóban elvált, első házasságából született lánya, Júlia jóban van Anikóval is. 

Dancing with the Stars – Mindenki táncol!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top