nlc.hu
Sztárok

Pásztor Anna magánélete

Pásztor Anna: Rólam még a keresztvizet is levették

Pásztor Anna mesélt egy picit magánéletről és arról is, mit vár a Dancing with the Stars című műsortól.

Pásztor Annát merőben új szerepben láthatjuk. Az énekesnő a Dancing with the Stars egyik versenyzője. A rocker anyuka magánéletéről és a versenyről is mesélt a Blikknek.

„Én is szeretnék királylány lenni! Attól, hogy én rettegek minden formalitástól, mint például egy esküvő, meg tudok hatódni egy gyönyörű fehér ruha láttán. Ebben a műsorban lehet nőnek lenni, és én szeretném is megmutatni ezt az oldalamat” – mondta Pásztor Anna, aki folyamatosan küzd az előítéletek ellen.

Pásztor Anna magánélete

Pásztor Anna folyamatosan küzd az előítéletekkel (Fotó: Pásztor Anna/Instagram)

„Ez a világ össze van mosva az állandó bulizással és nagy tivornyákkal, ami persze nem is áll távol a rockerléttől, de ez nem jelenti azt, hogy én nem lehetek jó anya, mert ilyen zenét csinálok… Ha egy rocker férfi napokig tivornyázik, majd hazamegy és játszik a gyerekeivel, akkor ki van kiáltva csodálatos apának. Rólam még a keresztvizet is levették, amikor a medenceparton az alvó gyerekemmel és a kezemben egy Aperol Spritzcel készült rólam egy kép” – mesélte az elképesztő formában lévő Pásztor Anna.

Tudtad? Pásztor Anna többször vált zaklatás áldozatává:

(Nyitókép: Pásztor Anna/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top