nlc.hu
TV-sztárok

Pásztor Anna bomba formában van

Pásztor Anna az évek múlásával csak egyre dögösebb

Pásztor Anna idén ünnepli a 48. születésnapját, de tíz évet nyugodtan letagadhat.

Pásztor Anna, többszörös Fonogram-díjas magyar énekes idén novemberben ünnepli a 48. születésnapját. Az énekesnő 2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen alapította meg az Anna and the Barbies együttest, amivel azóta is sikert sikerre halmoznak.

Pásztor Anna semmit sem változik

Pásztor Anna 2012-ben (Fotó: TV2 / press.tv2.hu )

„Habitusban nagyon nem hasonlítunk, de lelkileg igen. Rajongunk a zene és a hivatásunk iránt, őszintén ebbe kapaszkodunk. Mindketten lázadók vagyunk, de másképpen. Ő szépen, megfontoltan halad, én üvöltve. Simi csöndes és makacs, már gyerekként sem volt betörhető, már akkor is saját, bevált törvényeihez ragaszkodott, én viszont imádom az újdonságot. Különbözik a habitusunk, ami jó, mert kiegészítjük egymást” – nyilatkozta korábban testvéréről a kétgyermekes anyuka, Pásztor Anna.

Pásztor Anna semmit sem változik

Pásztor Anna és testvére, Sámuel (Fotó: smagpix/ Szabolcs Birton )

A különc énekesnő a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol produkciójában méretteti meg magát táncosként, amire már lázasan készül.

Pásztor Anna közel az 50-es is csúcsdormában

Pásztor Anna megállította az időt, semmit sem változott az elmúlt években (Fotó: smagpix/Piroska Olajos)

Tudtad? Pásztor Anna többször vált zaklatás áldozatává:

(Nyitó kép: Pásztor Anna/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top