nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars: Marsi Anikó diszkótánca

Dancing with the Stars: Marsi Anikót nagyon lepontozták, könnybe lábadt a szeme a zsűri kritikáitól

Marsi Anikó diszkótánca nem nyűgözte le a zsűrit.

A Dancing with the Stars szombat esti adásában – amelyben Noszály Sándor lesérült tánc közbenMarsi Anikó és táncpartnere, Szabó Gábor – a múlt heti bécsi keringőjük után – egy diszkótáncot mutattak be. A 45 éves híradós a produkció végén a nézőtéren az első sorban ülő férje, Palik László ölében kötött ki, sőt még egy puszit is nyomott az arcára.

Marsi Anikó

A zsűri szerint ugyan megvoltak a kötelező elemek a táncukban, de nem volt túlzottan tempós az előadásuk. “Nem volt meg a dinamika“, “Úgy éreztem, nem a diszkóban vagyunk, hanem egy szalagavatós táncban“, “Érezni lehetett, hogy a diszkó nem a tiéd” – hangzott többek között a kritikákban.

Az ítészek a maximális 40 pontból mindössze 24 pontra értékelték Marsiék produkcióját, ezzel a zsűri pontjai alapján az utolsó helyre kerültek a versenyzők közül. A műsorvezető Stohl András rá is szólt a zsűrire a szerinte alacsony pontok miatt, mondván: “Most szórakoztok?“, majd “Ez kemény” – kommentálta végül Marsiék 24 pontját. 

Marsi Anikó

Marsi Anikó

Műsorvezető-társa, Lékai-Kiss Ramóna ezek után megkérdezte a híradóst és táncpartnerét, hogy érzik magukat a pontozás után, mire Marsi Anikó könnybe lábadt szemekkel annyit mondott: “Rosszul“.

UPDATE (23:19):

Marsi Anikóék a pontjaik alapján ugyan a veszélyzónába kerültek, ám a nézők voksai nyomán megúszták a kiesést, így továbbjutottak a Dancing with the Stars következő adásába. 

Olvass még a Dancing with the Stars-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top