nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars: Emilio esett ki a 2. adásban

Dancing with the Stars: másodszor már nem úszta meg a kiesést Emilio

A múlt héten még megmentették a Dancing with the Stars nézői Emiliót, ezúttal azonban nem tudta elkerülni a kiesést az énekes.

A Dancing with the Stars 2. adásában – amely a “Hollywood night”, azaz a “hollywoodi este” jelzőt kapta, mivel filmslágerekre táncoltak a versenyzők – már csak 11 sztárpár mutathatta meg tánctudását. Gelencsér Tímea jiveot, Tóth Dávid tangót, Osvárt Andrea cha cha cha-t, Horváth Tomi showdance-t, Marsi Anikó diszkótáncot, Istenes László foxtrotot, Gabriela Spanic quickstepet, Noszály Sándor paso doblet, Détár Enikő rumbát, Emilió bécsi keringőt, Pásztor Anna pedig hip-hop táncot mutatott be a partnerükkel. 

Emilio

Emilio és táncpartnere, Tóth Orsolya számára véget ért a Dancing with the Stars – Fotó: TV2

A zsűri és a nézők pontjai alapján Emilio – akárcsak egy héttel ezelőtt – és az ítészek kritikái miatt már-már pityergő Marsi Anikó került a veszélyzónába, a nézői voksok azonban továbbjuttatták a híradóst és táncpartnerét, Szabó Gábort. Emilio így másodszor már nem úszta a kiesést, neki és táncpartnerének, Tóth Orsolyának kellett ezúttal távozni a TV2 táncos show-műsorából. 

Nézd meg Emilióék bécsi keringőjét!

A múlt heti adásban diszkótáncot adtak elő Emilióék a Dancing with the Stars-ban. Mutatjuk:

A Dancing with the Stars a jövő héten egy különösen érzelmes adással jelentkezik majd, a versenyzők ugyanis szerelmes dalokra fognak táncolni.

Olvass még a Dancing with the Stars-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top