nlc.hu
TV-sztárok

Dancing with the Stars: Győrfi Dani esett ki az első adásban

Dancing with the Stars: Győrfi Dani esett ki az első adásban, kiakadtak a nézők

Ma este elindult a TV2 táncos showműsora, a Dancing with the Stars, de egy páros számára máris véget ért verseny.

Tizenkét hírességgel elstartolt vasárnap este a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, amelyben a celebek profi táncpartnerekkel álltak színpadra. A Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezette táncos showműsor első adásában – a zsűri és a nézők szavazatai alapján – Pásztor Anna és Köcse György produkciója bizonyult a legjobbnak, a legkevesebb pontot pedig Győrfi Pál fia, az influencerként tevékenykedő Győrfi Dani és Stana Alexandra, valamint Emilio és Tóth Orsolya produkciója kapta.

Győrfi Dani és Stana Alexandra

Győrfi Dani és Stana Alexandra a jövő héten már nem mutathat be újabb koreográfiát (Fotó: TV2)

Az okostelefonos voksok alapján végül Győrfi Daniéknak kellett búcsúzni, Emilióék pedig újabb esélyt kaptak.

Nézd meg Győrfi Dani és Stana Alexandra quickstep produkcióját!

Sok kommentelő azonban nincs kibékülve a Dancing with the Stars első adásának eredményével, szerintük Győrfi Pál fiának kellett volna folytatni a versenyt, mivel ő sokkal jobban táncolt, mint Emilio. „Vicc, hogy a hadudu tovább tipegett”, „Azért az elég nevetséges, hogy Emilio jutott tovább, és a Dani esett ki. Nincs semmi bajom Emilióval, sőt, szerintem humora is van, viszont nem igazán tud táncolni”, „Emilio táncát én csak medvetáncnak hívom”, „Nagyon sajnálom Danit!”, „Nem kérdés, hogy a Győrfi Dani jobb, mint az Emilio”, „Daniéknak kellett volna benn maradni”, „Emiliónak a hangja az erőssége, nem a tánc” – olvasható a hozzászólásokban a Dancing with the Stars hivatalos Facebook-oldalán.

Olvass még a Dancing with the Stars-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top