nlc.hu
Sztárok

Lefogyott Marsi Anikó

Marsi Anikó egy ruhaméretet fogyott a táncpróbák kezdete óta

Marsi Anikó rengeteget gyakorol a szombati Dancing with the Starsra, ezáltal sokat fogyott.

Szombaton elstartol a Dancing with the Stars, azaz ‘mindenki táncolni fog’. A párok már hosszú hetek óta készülnek az első adásra, éjt nappallá téve próbálnak, hogy minden tökéletes legyen. Marsi Anikó nemrég partnert cserélt, hiszen állítólag nem működtek jól együtt, de az új párja hamar felvette a fonalat, így szombaton nyilván ők is színpadra lépnek. A híradós sokat sportolt a próbák előtt is, ám ez egy teljesen új mozgásforma, ami azért okozott nehézségeket. 

„Egy pár napig a jobb oldalamat kissé megviselték a forgatások, pörgetések. De a táncpartnerem, Gábor legutóbb a próbára hozott egy elektromos masszírozó gépet, így sokkal jobb lett a helyzet. A táncoscipőt is szoknom kellett, de szép lassan belerázódom mindenbe. Az erőnlétem jó, szuflával bírom a próbákat, hiszen régóta mindennap futok, a speciális mozgásforma az, ami kihívás” – árulta el a Borsnak Marsi Anikó, aki egy ruhaméretet, vagyis 38-asról 36-osra fogyott.

marsi anikó szabó gábor

Marsi Anikó a párjával, Szabó Gáborral (Fotó: TV2)

Olvass még a Dancing with the Starsról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top