nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic elkápráztatta a magyar rajongókat

Gabriela Spanic elkápráztatta a magyar rajongókat

Hétvégén közönségtalálkozón vett részt Gabriela Spanic, aki nagyon jól érezte magát a magyar rajongókkal. Nézd, mivel kedveskedett nekik!

Azt már korábban is elmondta Gabriela Spanic, hogy szereti Budapestet és a magyar embereket, most az is kiderült, mennyien rajonganak még ma is a latin-amerikai sorozatsztárért. A Játékszín színpadán közel másfél órás beszélgetés keretében a színésznő mesélt a magánéletéről és a munkájáról, ahogy arról is, hogyan fonódott össze néha ez a kettő, mert nem egyszer előfordult, hogy a sorozatokban átélt érzelmek valósággá váltak. 

Gabriela Spanic és a magyar rajongók

Gabriela Spanic és a magyar rajongók

A közönségtalálkozóra úgy vonult be Gabriela, mint modellként a kifutóra a karriere elején, fehér alapon fekete mintás overallt viselt és végig nagyon kedves volt. Egy ponton például felállt, és elénekelte a közönségnek a Paula és Paulina sorozat zenéjét, közben arra buzdított mindenkit, hogy tartson vele. Sőt, megkérte, hogy a zenét is hangosítsák fel. A színésznő a közösségi oldalára is feltöltött egy rövid videós összefoglalót, ezt pedig egy rajongó készítette: 

Megjött a kedved, hogy meghallgasd a Paula és Paulina zenéjét? Íme!

Ha még olvasnál más sorozatsztárokról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top