nlc.hu
Sztárok

A homok titkai főszereplője, Gloria Pires

Emlékszel még rá? Így néz ki ma A homok titkai főszereplője

Gloria Piresre itthon leginkább A homok titkai című szappanoperából emlékezhetünk. Az 57 éves színésznő azonban nemcsak sorozatokban, de mozifilmekben is szerepel.

Gloria Pires brazil színésznő 5 éves korától szerepelt szappanoperákban, és még csak 15 éves volt, amikor hazájában jelentősebb ismertséget szerzett a Dancin’ Days  című sorozatnak köszönhetően. Itthon leginkább az 1993-ban készült A homok titkai című sorozatból emlékezhetünk rá, melyben a főszereplő ikerpár mindkét tagját ő alakította. Ezen kívül több más, Magyarországon is vetített szériákban is játszott, mint például A pampák királya vagy A bestia

Gloria Pires A homok titkai című sorozatban

Gloria Pires A homok titkai című sorozatban

A színésznő először 1983-ban ment férjhez Fábio Jr. brazil énekes-színészhez. Tőle egy lánya született, Cleo, aki követte édesanyját a pályán. Második férje Osvaldo Morais zenész, akivel máig is házasságban él, két lányuk és egy fiuk van.

A színésznő a 18. Brazil Filmfesztiválon Párizsban

A színésznő a 18. Brazil Filmfesztiválon Párizsban, 2016-ban (Fotó: Edward Berthelot / Getty Images)

A ma már 57 éves Pires Brazíliában napjainkban is ismert színésznő. Továbbra is vállal szappanoperákat, ám ezek mellett mozifilmekben is szerepel. A 2015-ös Nise: The Heart of Madness című drámában nyújtott alakítását külföldön is elismerték, a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb színésznő díját. Jelenleg Éramos Seis címmel forgat egy sorozatot, melyben a főszerepet alakítja. A színésznő sokáig ragaszkodott barna hajszínéhez, az utóbbi hónapokban azonban ő is bevállalta az ősz tincseket, melyek azonban egyáltalán nem öregítik, sőt!

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top