nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic már magyarul is tanul, kiderült a videóból

Gabriela Spanic már magyarul is tanul, kiderült a videóból

Rajong Budapestért Gabriela Spanic, aki nemcsak táncórákat vesz, hanem magyarul is elkezdett tanulni. Amit tud, azt szépen is mondja.

A Dancing with the stars miatt Gabriela Spanic hetek óta Budapesten él, és az már korábban is kiderült, hogy imádja ezt a várost, szereti a magyar ételeket és a magyar embereket. Már a korábbi látogatáskor megszerette a fővárosunkat, ezúttal pedig a fiával érkezett Magyarországra, akinek szintén megtetszett az itteni élet. Jelenleg a Zoom segítségével tanul, így vesz részt az óráin. 

„A fiam mondta már nekem, hogy anya, maradjunk itt. Itt mindketten nagyon boldogok vagyunk” – hangzik el ebben a rövid videóban.

Ma reggel a Mokkában pedig arról mesélt a színésznő, hogy a táncpartnere, Andrei Mangra nemcsak táncolni, hanem magyarul is tanítja. Annyi kiderült, a páros közt egyből megvolt a kémia, ami a táncos szerint elengedhetetlen, de sokkal fontosabb, hogy mostanra megtanultak együtt dolgozni. 

Gabriela Spanic és Andrei Mangra a Dancing with the Stars versenyzői

Gabriela Spanic és Andrei Mangra, a Dancing with the Stars versenyzői (Fotó: Sajtószoba)

A színésznő úgy fogalmazott, hogy csodálatos a táncpartnere, teljesen át tudja neki adni magát és nagyon nagy erőt merít belőle. 

„Nem könnyű ez az egész, mindazonáltal, ha az ember ezt tiszta szívből csinálja, jó közöttük a kommunikáció, akkor ez sikerül” – mesélte Spanic, aki tartogat meglepetéseket az adásokra. 

Itt hallhatod, hogyan beszél Gabriela Spanic magyarul: 

Amikor a külföldi sztárok magyarul szólaltak meg: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top