nlc.hu
Sztárok

Kiss Ramóna a Mokkában

Kiss Ramóna fia ezért nem nézheti az édesanyját a tévében

Lékai-Kiss Ramóna nagy meglepetést okozott az átigazolással, most pedig a félelmeiről is beszélt.

Lékai-Kiss Ramóna mindenki meglepett, amikor kiderült, hogy a TV2 Dancing with the stars című produkció műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre. Bár nem ő volt a csatorna első nagy igazolása, azért elég régóta az RTL-család tagja volt, és még eléggé szokatlan őt más szerepben látni – legalábbis a kommentelők szerint így van. A Mokka vendége volt, ahol elmesélte, hogy mitől fél a legjobban új munkáját illetően.

„Nagyon nagy izgalom van bennem. Új környezet, új hely, új élmények, új műsorvezetőtárs, úgyhogy várom, hogy elkápráztassuk a nézőket. (…) Minden élő show-nál az a legfontosabb, hogy milyen kapcsolatot sikerül kialakítani a táncosokkal és a sztárpárokkal, hiszen az én feladatom az, hogy támogassam őket, együtt sírjunk, együtt nevessünk. Ha nincs meg a kémia, az rossz, mert azt érzi mindenki” – mondta a műsorvezető, aki arról is beszélt, hogy miért nem nézheti őt a kisfia a képernyőn. 

„Másfél éves múlt a Noé, és az a helyzet, hogy nem (nézheti őt). Szerintem most is bepróbálkozik anyukám, és megmutat engem, de nagyon rosszul reagál, azt vettük észre. Ha felismer a tévében, akkor rádöbben, hogy nem vagyok ott” – nyilatkozta Rami.

kiss ramóna stohl andrás

A Dancing with the stars műsorvezető-párosa (Fotó: TV2)

Olvass még a vadonatúj produkcióról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top