nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi a gyerekvállalásról, családról és a karrierről

Gelencsér Tímea: „Megvan rá az esélyem, hogy nekem is ikreim lesznek”

Az egykori Miss World Hungary régóta szerette volna kipróbálni magát egy táncműsorban, így amikor felkérték Dancing with the Stars-versenyzőnek, azonnal igent mondott. Gelencsér Tímea családjáról, hétköznapjairól és jövőjéről beszélt az nlc-nek.

Úgy tudom, ezt a műsort valahogy bevonzottad az életedbe, ugye?

Igen, szó szerint. Külföldi csatornán láttam a Dancing with the Starst, és ott az egyik francia szépségkirálynő volt a kedvencem. Arról álmodoztam, milyen jó lenne, ha Magyarországon is lenne ilyen műsor és én is indulhatnék benne. Aztán pár hét múlva hívtak a TV2-től, hogy rám gondoltak szereplőként. Talán az Exatlonos megkeresésnél voltam ilyen izgatott utoljára. Az Exatlont is imádtam, de az mégis más jellegű műsor volt. Itt a nézők szavaznak, remélem, szimpatikus leszek nekik.

Van táncmúltad?

Táncmúltnak nem nevezném, FitKid-versenyző voltam tíz évig, ami az akrobatika, aerobik és balett keveréke. Ez darabosabb, keményebb mozgást igényel, de zenére adjuk elő a gyakorlatot, így a ritmusérzékem szerencsére jó. Az akrobatikát tudom alkalmazni az ugrásoknál, szóval van egy kis előnyöm. De rengeteget kell tanuljak, mivel ez a fajta tánc, amit most táncolunk hétről hétre, azok a nőiességről szólnak. Állandóan csípőmozgásokat gyakorlok és nehezemre esnek a lágy, finom mozdulatok.

Gelencsér Timi és táncpartnere (Fotó: TV2)

Gelencsér Timi és táncpartnere, Hegyes Bertalan (Fotó: TV2)

Mennyit edzetek a műsorra?

Már az élő adások előtt hetekkel korábban megkezdődtek a próbák, heti ötször három órát táncoltunk és táncolunk most is a partneremmel. Fizikálisan mindig is edzett voltam, így nekem ez kevésbé megterhelő, inkább mentálisan fáradok el, mert próbálok nagyon koncentrálni, a legtöbbet kihozni magamból. Emellett nem hanyagoltam el az edzéseket sem, futok Licsivel, a kutyusommal és edzőteremben is edzek, saját testsúlyos edzéseket csinálok főleg. Fontos, hogy a legjobb formámat mutassam majd a műsor alatt. A mozgás egyébként is fontos számomra, engem teljesen kikapcsol.

Gelencsér Timi a FitKID-ben táncolt (Fotó: Gelencsér Timea)

Gelencsér Timi a FitKID-ben táncolt (Fotó: Gelencsér Timea)

Nagyon elszánt vagy. Szeretnéd megnyerni a műsort?

Igen. Versenyzőként nőttem fel, sosem mondanék olyat, hogy valamit nem szeretnék megnyerni. Alázatosan és kitartóan fogok dolgozni. Eléggé maximalista vagyok, ki fogok magamból hozni mindent, amit lehet, nem szeretném, ha olyan érzés maradna bennem, hogy lehetett volna jobb is.

Az étkezésedre is figyelsz?

Már régóta követek egy amerikai diétát, időszakos böjtnek hívják. Azt jelenti, hogy a nap 24 órájából tizenhat órát nem ehetek, és a maradék nyolcban kell étkezzek. Este hat után már nem eszem, és reggel tízig ki kell bírjam, hogy ne fogyasszak semmilyen táplálékot. Nagyon durvának tűnik, de nem az. A gyomromnak pedig kifejezetten jót tesz, hogy nem terhelem le estére. A maradék nyolc órában pedig nem sanyargatom magam, eszem szinte mindent, amit szeretek. Persze a cukrot és az édességeket kerülöm, csak néha csúszik be egy-egy nasi. Nem vagyok egyébként egy salátaevő, nekem fontos, hogy jóllakjak.

Már régóta egyedül vagy, nincs párkapcsolatod. Miért van ez?

Egy éve lett vége az utolsó kapcsolatomnak, azóta nem sikerült párt találnom. Sokan csapják nekem a szelet, rengeteg ajánlatot kapok nap, mint nap. De még mindig nem találtam meg azt a férfit, akivel jól érezném magam. Nincsenek nagy elvárásaim, csupán annyi, hogy a választottam legyen intelligens, udvarias, humoros, és nőnek érezhessem magam mellette. Voltak próbálkozásaim az utóbbi évben, de nem éreztem magam jól velük. Igaz, az sem segít, hogy öt hónapokat töltök Dominikán, így nehéz ismerkedni. Nem aggódom, hogy még nem találtam meg az igazit. Nem hiszem egyébként, hogy úgy fogom majd megismerni a páromat, hogy valaki rám ír az interneten, szerintem majd összesodor valakivel az élet. Nem fontos az ismertség számomra, örülnék civil párnak is. De megmondom őszintén, most nem a párkeresés az elsődleges célom. Azt mondhatom, hogy karrierorientált vagyok. Most az a lényeg, hogy azokat a céljaimat megvalósítsam, amiket megálmodtam magamnak. Természetesen nem járok szemellenzővel, de most nem ez az első.

Gelencsér Timea már régóta szingli (Fotó: Gelencsér Timea)

Gelencsér Timea már régóta szingli (Fotó: Gelencsér Timea)

Akkor most egyedül élsz?

Nem, anyukámmal és az idősebb nővéremmel élek, és így nagyon boldog vagyok. Imádom a családomat, édesanyám mindig főtt étellel vár haza, és van kutyánk is. Nekem így boldog most az életem. Van egy lakásom a belvárosban, de nem szeretnék odaköltözni egyedül, csak majd, ha lesz kivel.

De azért tervezel családot?

Persze. Korábban azt hittem, harmincévesen már lesz gyerekem, de ezt az időpontot eltoltam kicsit. Szerintem még ráérek a családalapítással később is. Szeretnék először karriert, aztán jöhet a babázás is. Egyébként nagy családot szeretnék, mi hárman vagyunk lánytestvérek és nagyon szeretjük egymást. Anyukánknak biztos nehéz volt velünk, mert egy-egy év van közöttünk, de azt mondta, megérte. Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy hány gyereket szeretnék, én mindig azt mondom, ikerlányokra vágyom! Az is az álmaim között szerepel.

Van iker a családodban?

Igen anyukám iker, így megvan rá az esélyem, hogy nekem is ikreim lesznek.

Milyen gyerekkorod volt?

Én voltam a legfiatalabb lány a családban, és mindenki azt hitte, hogy elkényeztetnek, és én vagyok a kiskirálylány. De nem így volt. Mindenben én voltam az utolsó. Általában a nővéreim kaptak új ruhát, én az övéiket örököltem, és én ülhettem legkésőbb előre az autóban is, az iskolát és a sportot is utolsóként kezdtem el és a nővéreim mindig szívták a vérem, hiszen ők már okosabbak, ügyesebbek voltak. Harcias természetemnek köszönhetően mindig kiálltam magamért, és ez a mai napig így van minden téren. Nagyon jó nevelést kaptunk anyukámtól, mindig a szeretetre és egymás elfogadására tanított minket.

Említetted az előbb, hogy nagyon karriercentrikus vagy. Melyik irány érdekel most?

Néhány éve kimentem Amerikába, hogy kint tanuljak egy akadémián, szerettem volna kipróbálni magam színésznőként. Az Egyesült Államok azonban nem nekem való. Iszonyatosan hiányzott a családom, beszélni is alig tudtunk az időeltolódás miatt. Nem is csoda, hogy hazavágytam. Rájöttem, hogy a színészet nem az én világom, viszont a műsorvezetés nagyon érdekel. Ezért is örültem, amikor az Exatlon második évadában kipróbálhattam magam riporterként is. Szóval a műsorvezetés az az irány, ami felé szeretnék elindulni. Persze sokat kell tanuljak, ezt tudom. A nulláról kezdtem én is, mint sokan mások, de szeretnék fejlődni. Azt pedig, hogy mit hoz a jövő, meglátjuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tiffy & Gyula esküvő ❤️

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés,

Sokat foglalkozol a szépségápolással?

Mivel folyton igénybe van véve a bőröm az erős sminkek miatt, ezért foglalkoznom kell a bőröm egészségével. Sajnos sokszor elfelejtem lemosni a sminket este, mert fáradt vagyok és beesem az ágyba. Ezt viszont már megsínyli a bőröm. Nagyon fontos, hogy alaposan megtisztítsam a bőröm este és hidratáljam a kütyüim segítségével, mert így reggel sokkal üdébb az arcom. Próbálok otthon pakolást feltenni, vagy egy-két hidratáló maszkot. Ezek jót tesznek. Most pedig éppen egy kétórás arckezelésre megyek a kozmetikushoz. Igenis kell az én időm. Emellett nagyon-nagyon fontos a folyadékbevitel, és így, 26 évesen éreztem ezt meg először igazán.

Még több hír a Dancing with the Stars-versenyzőkről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top