nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pál a Dancing with the Stars ajánlókban

Győrfi Pál szerint nem gond, ha néha mosolyognak rajta

Győrfi Pál a TV2 Dancing with the Stars – Min­denki táncol című show-mű­sor kedvéért állt a újra kamera elé. A műsorban a mentőszóvivő fia is táncol majd.

Győrfi Pál nem bánja, ha kinevetik, ha ezzel üzenete célba ér. A mentőszóvivő mindenki otthonába beköltözött a koronavírus-járvány első hulláma alatt, és kérte, hogy maradjunk otthon, akár vicces formában is. 

Ezúttal újabb humoros videókat vállalt be, a TV2 Dancing with the Stars – Min­denki táncol című show-mű­sor kedvéért. 12 kisfilmet készített, amikben a „Hova? Hova?” mémekkel próbál mosolyt csalni a nézők arcára. Az egyik videóban például latin szeretőt alakít Gabriella Spanic társaságában. 

„Még nem érkezett meg a koronavírus-járvány második hulláma, amikor jött a TV2 felkérése, hogy poénos kisfilmekben mutassuk be a show-műsor szereplőit. Az ötlet jópofasága mellett legfőképpen a fiam, Győrfi Dániel miatt mondtam igent, aki szintén szerepel a műsorban” – mondta a Borsnak Győrfi Pál, virágárusként, operatőrként, biztonsági őrként és igazi latin szeretőként is láthatunk az ajánlókban. Utóbbi  szerep nagyon távol áll a mentőszóvivőtől, amikor meglátta magát a tükörben, nevetőgörcsöt kapott.

„Gabriela elképesztően profi, nagyon rövid ideig tudtuk egymás társaságát élvezni, ugyanis a forgatás alig egy óra alatt megvolt, ennyi idő alatt azt a pár spanyol mondatot is sikerült begyakorolnom rendesen” – mesélte a szóvivő, aki fiával közösen is forgatott a műsor kedvéért.

Olvass még Győrfi Pálról az nlc.hu-n:

Győrfi Pál dancing with the stars

Győrfi Pál a Dancing with the Stars reklámjában (Fotó: Tv2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top