nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pál nagyon népszerű

Győrfi Pál: “belekóstolhattam a híres sztárok életébe”

Győrfi Pál nagy népszerűségnek örvend, a szóvivő jól kezeli a hirtelen jött hírnevet.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője egyáltalán nem számított arra, hogy mennyi új dolgot hoz magával a járványhelyzet – írja a Bors.

Győrfi Pál nagy népszerűségnek örvend

Győrfi Pál idén belföldön nyaral családjával Fotó: Nagy Zoltán/Instagram

“Én azt gondoltam, hogy elértem az ismertségi csúcsot azzal, hogy 18 éve mindennap a híradóban elmondom a baleseti híreket. Úgy éreztem, hogy kimaxoltam a népszerűséget. Na, most ehhez képest belekóstolhattam a híres sztárok életébe. Ha az utcán szembejön velem vala­ki, akkor vagy mosolyog, vagy meg is szólít, rengetegen pedig szelfizni szeretnének. Az megjósolhatatlan, hogy ez az extrém népszerűség mennyire lesz tartós, hiszen ez egy példátlanul intenzív kampány volt. Az emberek akárhová kapcsoltak, engem láttak. Nem tudtak úgy elindítani egy videót, hogy ne az én arcom jöjjön elő. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de mindannyiunk érdekében abban bízom, hogy nem lesz me­gint ugyanilyen okból szükség rám, mint kommunikációs eszközre” – mondta Győrfi Pál, aki azt is elárulta, hogy idén Szigligeten nyaral a családjával.

Olvass még Győrfi Pálról az nlc.-n:

(Nyitó kép:smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top