Sztárok

Győrfi Pál megmutatta gyönyörű családját

Győrfi Pál közösségi oldalán mutatta meg feleségét és három csodaszép gyerekét.
Győrfi Pálnak csodaszép családja van.

Győrfi Pál friss fotókat mutatott családjáról közösségi oldalán. Feleségével, Adriennel 2009 óta házasok, tíz év után, a polgári esküvőt követően, 2019-ben újra örök hűséget fogadtak egymásnak egy egyházi szertartás keretén belül.

„Isten szemében még nem vagyunk egy pár. Mi viszont örök időkre együtt szeretnénk maradni, így most eljött az ideje annak, hogy az ő színe előtt is megmutatkozzunk. Szeretném, ha egyszer, amikor véget ér az életünk, és a mennyországba kerülünk – mert remélem, oda kerülünk –, ott is egy párként kezelnének minket” – nyilatkozta korábban Győrfi Pál.

Három gyerekük született, Ádám, Alíz 2011-ben, Lilla pedig 2013-ban. Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előző házasságából már született egy fia, Dani, aki videókat készít.

Győrfi Dani ugyan nem szerepel ezeken a családi fotókon, de apja mellett többször is feltűnik vicces videókban, hogy felhívják a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top