Sztárok

Győrfi Pál fia, Győrfi Dani nagyot megy a videójával

Elképesztően sikeres Győrfi Pál nagyfia, Dani és ez most ismét kiderült: nagyon megy a legújabb videója.

Régi nagy kedvenc Győrfi Pál, aki a járvány kezdete óta az Operatív Törzzsel együtt beköltözött az emberek nappalijába. Olyannyira, hogy a kommunikációs szakember pillanatok alatt az egyik legkedveltebb mém-alap lett, és a húsvéti locsolóversektől a hűtőszekrényig mindenhova beköltözött, de ebből egy kis csokornyi válogatást összeszedtünk és a cikkünk alján megtalálod.

Most azonban arról van szó, hogy az ő ismertségét lassan a fia, Győrfi Dániel is megközelíti, akit először egy márciusi videóban láttunk, mostanra viszont közel 100 ezren követik a TikTokon, hogy csak egyet mondjunk. Itt jelent meg Dani legújabb videója is, ami 19 óra alatt több, mint 19 ezer lájkot gyűjtött be és 150 hozzászólást kapott. 

Ő Győrfi Pál fia, Győrfi Dani

Győrfi Pál fia, Dani eszméletlenül sikeres a TikTokon

„Az ölelés törődés, a törődés pedig ez esetben egy kreatív lehetőséggel párosul. Főszerepet kap a természet, de ezen kívül csak a képzelet az, ami határt szab a kihívásra készülő alkotásoknak. Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen kalandokban fogjuk látni az otthon zöld házőrzőit, vagy a kinti vadabb rokonokat” – vallja Győrfi Dani, aki a Sansin kihívására készítette el a videóját. Ahogy írják a #sansinchallenge ajánlóban, hosszú hetek „maradjotthonja” után a magyarok szerencsésebb része végre legálisan mozdulhat ki a négy fal közül. De a koronavírus-járvány miatt még mindig óvatosnak kell lennünk, hiába hiányoznak már mindenkinek nagyon a baráti beszélgetések, a nagy ölelések. De még ne menj a zsúfolt helyekre, inkább a természetbe, a szabad levegőre, és még ne embereket ölelgess! A Madarak és fák napján indított kihívás lényege, hogy ölelj meg egy fát és készíts erről képet vagy videót! A #sansinchallenge első videóját Győrfi Dani töltötte fel, aki ezúttal nem az édesapjával együtt forgatott.

Ez itt Pityu, Győrfi Dani videójának főszereplője: 

Győrfi Dani sikeres videójának másik szereplője a kedvenc fája, Pityu

Győrfi Dani sikeres videójának másik szereplője a kedvenc fája, Pityu

Itt megnézheted, hogyan szórakozik együtt Győrfi Pál fia és a kis “kedvence”: 

Csak néhány meglepő hír, amelyben Győrfi Dani édesapja, Győrfi Pál szerepel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top