Shine

Győrfi Pál-tetkót varrt magára József a karanténban

Örök emlék a bőrön a karantén-időszakról. A koronavírussal kapcsolatos tetoválások az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek.

Vécépapír, arcmaszk, szappan – nem a legszokványosabb tetoválás-ötletek, de napjainkban mégis egyre többen varratják magukra a koronavírus elleni védekezéssel töltött hónapok szimbólumait – számolt be a Tények. Olyan is van, aki a napokat számlálja a tetkókkal, vagy éppen arra emlékezteti az örökre szóló díszítés, hogy legyőzte a vírust.

Magyarországon a koronavírus-járvány miatt a tetováló szalonok is bezártak, így a tetoválóművészeknek alternatívák után kellett nézni, hogy elfoglalják magukat. Van, aki mintákat rajzol, van, aki maszkot készít, de olyan is van, akire furcsa hatással van az elzártság: élete talán legőrültebb tetoválását készítette el saját magára.

Sör József tetoválóművészt például annyira megviselték a szenvedélye, azaz a tetoválás nélküli napok, hogy végül saját magának készített tetoválást. Méghozzá nem is akármit: a tetoválóművész a combjára a járványhelyzet napjainak egyik főszereplőjét, Győrfi Pált varrta. “Maradj otthon!” – hirdeti a tetkó, amire József inkább már történelmi emlékként tekint. 

Győrfi Pál tetkó

Győrfi Pál-tetkó József combján, Forrás: Tények – videó

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több tetoválás-rajongó az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top