Életmód

Eszméletlen „tetoválásokat” készít ez a tízéves kisfiú

Thomas őrült tempóban halad álma felé, hogy egyszer tetoválóművésszé váljon.

Gyerekként mindannyian szerettünk valami kreatív vagy izgalmas foglalkozást űzni, aztán ahogy felnőttünk, sokan más pályát kerestek maguknak, és kiderült: mindez csak egy gyermeki álmodozás volt, nem több. Úgy tűnik, nem így lesz ezzel a 10 éves Thomas Spring, akinek minden vágya, hogy tetoválóművész legyen, ha felnő. És ezért már most meg is tesz minden tőle telhetőt.

Már 10 évesen remekül "tetovál" Thomas Fotó Instagram

Már 10 évesen remekül „tetovál” Thomas Fotó Instagram

Thomas anyja, Katie Eklund megosztott a Facebookon párat fia munkái közül, melyek hihetetlen népszerűek lettek a netezők körében. Thomas, akinek a beceneve Bubba, a legfiatalabb az öt testvér közül, apja zenész egy metálbandában, édesanyja fotográfus, vagyis van honnan örökölnie a tehetségét.

Thomas természetesen egyelőre tollal dolgozik papírra vagy mások bőrére. Már két-három évesen is rendkívül ügyesen rajzolt a család szerint, miközben ő is oda van a heavy metalért, mint apja. Szeret híres karaktereket „tetoválni”, például Jockert, Marvel figurákat, vagy Krajcárost, azaz Pennywise-t, a félelmetes bohócot, melyek elkészítéséhez sminkeszközöket használ. Imádja boldoggá tenni ezzel az embereket.

A kisfiú minden egyes nap rajzol: felkelésnél, a buszra való várakozás közben, az osztályteremben. Egy kanadai tetováló szalon is felfigyelt rá, biztatják arra, hogy folytassa remek hobbiját.

(Bored Panda)

Aktuális cikkeink a témában

Feketére tetováltatta a szemgolyóit, lassan megvakul

Készülj fel lélekben, hogy tetováltatni akar a kamaszod

„Amikor elmesélem, hogy én kereszteltem meg a feleségem, furán szoktak nézni”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top