nlc.hu
Sztárok

A Dancing with the Stars zsűrije és versenyzői

Szappanopera alakult ki a magyar Dancing with the Stars körül

Persze mindenkit érdekel, hogy Gabriela Spanic hogyan került a Dancing with the Stars magyar verziójába, ám nemcsak a dél-amerikai díva tartja lázban az embereket.

A TV2 az idei ősz egyik nagy durranásának szánja a Dancing with the Stars című műsorát. Annyira bíznak benne, hogy még egy szappanoperasztárt is importáltak a versenyzők közé, Gabriela Spanicot. Voltak már hasonló műsorok a magyar kereskedelmi tévékben, de ezt most más lesz. Legalábbis ezt ígérik. Mi pedig megnéztük, hogy mi érdekli az embereket legjobban a műsorral kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars, TV2 – kezdés

A Templomosokat nem övezi annyi titok és rejtély, mint a hazai tévéműsorok indulásait. Bár néhány szereplő korábban arról beszélt, hogy októbertől kezdve minden szombatot ők uralják majd, később kiderült mégsem október 3-án indul a nagyszabású táncos műsor.  A TV2 bejelentése szerint az első adást október 10-én 20 órakor láthatják a nézők. A műsor promóciós videóiban szerepet kapott Győrfi Pál is, aki úgy hozza a latin lovert Gabriela Spanic oldalán, hogy bolond lenne a Televisa nem leszerződtetni a Bracho gyár igazgatójának, Carlos Daniel szerepére. Mondjuk, akkor maszkot kellene gyártaniuk a forgatókönyv szerint, hogy mégiscsak hiteles legyen a történet, de ezzel most elkalandoztunk egy kicsit. A beharangozó hangulata viszont jól sejteti, mi vár ránk. És ha már egyszer Gabriela Spanicot leszerződtették, bolondok lennének, ha nem használnák őt minden létező fórumon. 

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars Gabriela – Spanic

Bár Lékai-Kiss Ramóna átigazolása majdnem leverte érdeklődésben Gabriela Spanic érkezését, azért a venezuelai születésű színésznő szereplésére mégis többen indítottak keresést a neten. Arról, hogy Gabriela Spanic élete hogyan alakult az elmúlt harminc évben már írtunk egy nagyobb cikket. Most beszéljünk arról, hogy mi történt azóta, amióta bejelentették, hogy a Danincing with the Stars magyar verziójában lesz versenyző. Egyrészt a hír nemcsak a magyar sajtóban jelent meg, hanem például a venezuelai El Universal és a People en Español lapokban is.  Az is kiderült az elmúlt napokban, hogy Gabriela Spanic már három héttel a TV2 nagyszabású bejelentése előtt itt volt kisfiával Budapesten, természetesen inkognitóban. A színésznő úgy fogalmazott, hogy a magyar főváros számára igencsak kedves.

„Jártam már Budapesten korábban, most a fiammal jöttem. Mindketten nagyon élvezzük a forgatást, a fiam a Zoomon keresztül tanul, de ő is teljesen beleszeretett Budapestbe. Azt mondja, »Anya, maradjunk itt, itt akarok élni!«” – mondta Gabriela.

Sokat invesztált a TV2 a szombat estébe

Gabriela Spanic (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars – tánc

Ideje kicsit jobban megismerni a formátumot! A Dancing with the Stars egy brit műsorformátum, amely már számos országban aratott nagy sikert. Minden pár egy tehetséges, profi táncosból és egy hírességből áll. A show alatt a zsűri tagjai minden párt értékelnek, végül pedig telefonos, internetes szavazás után távoznia kell azoknak a műsorból, akik a legkevesebb pontot érik el. Az Egyesült Államokban 2005-ben debütált a Dancing with the Stars, melyből azóta 23 évad készült el!  

Magyarországon korábban az RTL Klub adott hasonló műsort Szombat esti láz címmel. Majd 2020-ban jelentette be a TV2, hogy a DWTS licence alapján készítik el a műsor itthoni verzióját. A házigazdák Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, korábban mindketten az RTL Klub műsorvezetői voltak, sőt, táncosként is szerepeltek a konkurens csatorna hasonló műsorában.

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars – zsűri

Új zsűrivel is találkozhatnak a nézők a TV2 új műsorában. 

  • Ördög Nóra: Ördög Nóra már hat éve a TV2 munkatársa. A kétgyerekes anya táncosműsor házigazdája már igen, zsűritagja még nem volt.  „Ez egy rettentő furcsa helyzet, hiszen még soha nem voltam zsűri eddig. Pont olyan zsűri leszek, mint anyuka, vagyis következetes leszek és szigorú, de nyilván kenyérre lehet majd kenni, és mindentől el fogok olvadni” – mondta Ördög Nóra a Dancing with the Stars kapcsán.
  • Molnár Andrea: Őt sem kell bemutatni a tévénézőknek, hiszen az elmúlt tizenkét évben számtalan műsorban találkozhattunk vele. Táncosként háromszor is szerepelt a Szombat esti lázban, melyből egyszer finalista volt, egyszer pedig Katus Attilával a győztes kupát is hazavihették. 2014-ben megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! műsort, de volt házigazda a Havazinban is. A DWTS kapcsán elmondta, hogy szigorúan fogja figyelni a táncosok fejlődését, és nem fél kimondani a kritikát. Ami Andrea magánéletét illeti: kezét 2016-ban kérte meg a szerelme, Zsolt, majd egy évvel később megtartották az esküvőt is, ahová mindketten kerékpárral érkeztek. A szerelmük pedig úgy kezdődött, akár egy romantikus film, hiszen a férfi Andi tánciskolájába járt. A táncművész nem is olyan régen a Borsnak úgy nyilatkozott, lassan már szeretne családot alapítani.
Szappanopera alakult ki a magyar Dancing with the Stars körül

A Dancing with the Stars zsűrije (Fotó: tv2)

  • Kováts Gergely Csanád: A negyvenéves pécsi táncművésszel nem először találkozhatunk a tévében. Még 1996-ban indult a Ki mit tud? versenyben, ahol a színpadi tánc kategóriájában győzött, majd amikor 2006-ban a Megasztár testvérműsorát, a Megatáncot elindította a TV2, akkor a többszörös show-tánc világbajnoka oda is jelentkezett. Végül Olter Wandával küzdött meg az első helyezésért, és vitte haza a serleget. Érdekesség, hogy a Megatáncban ismerhettük meg azt a Baranya Dávidot, aki majd Détár Enikő partnere lesz a Dancing with the Starsban.
  • Schiffer Miklós: Stílustanácsadó, aki számára nagy megtiszteltetés szerepelni a Dancing with the Stars műsorban. Szerinte igazságos, de izgalmas zsűrizéssel találkozhatnak majd a nézők. Magánéletéről keveset tudunk, az azonban nem titok a nyilvánosság előtt, hogy 2009 és 2012 között Miklósa Erika párja volt.

Amire a legtöbben keresnek: Dancing with the Stars – versenyzők

  •  „Az előadás csak most kezdődik!” – vallja Détár Enikő, akinek párja Baranya Dávid lesz.
  • Erre a pillanatra vártam egész életemben! Mindenki táncol!” – hangzik el Gabriela Spanic kisfilmjéből, akinek táncpartnere Andrei Mangra lesz.
  • A sokat fogyó Emilio is táncra perdül majd. Az ő partnere Tóth Orsolya lesz.
  • Gelencsér Tímea szépségkirálynő is a versenyzők között van. Az ő párja Hegyes Bertalan lesz.
  • Győrfi Pál fia, Győrfi Dániel már elszórakoztatta az embereket egy vicces videóval a karanténidőszakban, most Stana Alexandrával készült látványos táncelőadásokra.
Sokat invesztált a TV2 a szombat estébe

A Dancing with the Stars párjai (Fotó: tv2)

  • Horváth Tamás már rengeteg tévéműsorban bizonyított. De vajon táncolni mennyire tud? Ez is kiderül. Partnere Sipos Viktória lesz.
  • Reggel a Mokkában ébreszti a nézőket Istenes László, de szombat esténként táncba viszi őket, vagy legalábbis partnerét, Czina Boglárkát.
  • Marsi Anikó sem a híreket fogja olvasni szombatonként, hanem egy gyors párcsere után Vas Zsolt helyett Szabó Gáborral koptatja majd a színpadot.
  • A teniszütőjét lakkcipőre cserélte Noszály Sándor is. Az ő partnere Mikes Anna lesz.
  • Olasz tévézők milliói imádják Osvárt Andreát, aki most itthon mutatja meg magát. Partnere Suti András lesz.
  • Pásztor Anna a műsor ideje alatt szögre akasztja a mikrofont, hogy Köcse Györggyel letáncolják a csillagokat az égről.
  • Az Exatlon Bajnokának, Tóth Dávidnak és Lissák Laurának is lehet szurkolni a Dancing with the Stars adásaiban.

Mi a helyzet a Sztárba Sztár versenyzőivel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top