nlc.hu
TV-sztárok

A Dancing with the Stars indulása

Kikotyogták a versenyzők, mikor indul a TV2 nagyszabású showműsora, a Dancing with the Stars

Eddig hivatalosan nem jelentették be, mikor kezdődik a TV2 új táncos showműsora, a Dancing with the Stars, de a szereplők közül többen kiírták a közösségi oldalukra.
Dancing with the Stars

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a TV2 visszahozza a táncos showműsor műfaját a képernyőre, és elkészíti a Dancing with the Starst, ami a Szombat Esti Lázhoz hasonló formátum.

Hatalmas meglepetésre az RTL Klubtól 18 év után a TV2-re átigazolt Lékai-Kiss Ramóna lesz Stohl András társa a műsorvezetésben. A Sztárban sztár vasárnap esti adásában leleplezték a versenyzőket és zsűritagokat is.

Egyedül az maradt nyitott kérdés, hogy mikor indul a műsor. Ezt viszont több versenyző is kikotyogta a közösségi oldalán – vették észre a SorozatWiki olvasói.

Tóth Dávid táncpartnere, Lissák Laura azt írta az Instagramon: „októbertől minden szombat a miénk lesz”. Hasonló bejegyzést tett közzé Istenes László műsorbeli párja, Czina Boglárka is, ezeket a posztokat pedig később megváltoztatták.

Viszont a lényeg kiderült: a Dancing with the Stars – Mindenki táncol október 3-tól, szombat esténként lesz látható a TV2-n.

Még több cikk a Dancing with the Stars sztárjairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top